Kızlar 9 gün oldu adivite testi vereli 31 Mayıs Çarşamba günü sonucum çıkacak test sonucunda gebelikte geçirdiysem sıkıntı eğer önce geçirdiysem sıkıntı değilmiş ama içim içimi yiyor sağlık ocağında kan testi verdim 13. Haftada doktoruma gösterdim toxoplazmanan pozitif dedi hiç bilmiyorum tabi bu ne sorunca kedi köpek hastalığı veya çiğ etten iyi yıkanmamış sebzeden vs bulaşan bir virüs bu virüs sonuç u ilk üç ay içinde gebelikten düşük oluyor Muş yoksa kalıcı hastalık birakiyormus sakatlık vs falan ben internetten araştırinca iyice kendimi yedim sonucun çıkmasına kadar kafayı yiyecek herhalde birde bana özelde ki doktorum dediki 5. Aydan sonra erken doğum yada gebelik zehirlenmesi vs olabilir dikkat et dedi sıkıntı yapmak istemiyorum ama başıma ne gelecek bilmiyorum nolur dua edin çocuğum sağlıklı olsun tahlilim güzel temiz çıksın Rabbim evladimi benden ayırmasın sağlıklı bir şekilde doğsun inşallah kimin duası kabul olunur bilinmez nolur dua edin inşallah tahlilim temiz çıktığına dair de güzeller güzeli bir post açarım şuan 15 haftalık olacam yavaş yavaş evladımı hissediyorum Rabbim bu güzel hislerden ayırmasın beni sağlıklı bir şekilde doğsun evladım başına böyle birşey gelen varmı bana biraz moral olsun