0 oy
417 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar ben 12-13 yasindan belli sigara kullaniyorum ictiğim sigarada agir bi sigara süngerine kadar sömüren bi insanim. Ama yanimda baska biri sigara icerken acaip rahatsiz oluyorum sigaranin kokusu beni cok rahatsiz ediyo ama ben icerken sorun yok :D benim gibi olan var mi niye boyle bi tepki veriyorum bilmiyorum

15 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Bu arada asla birinin yaninda sigara içeceksem "rahatsiz olurmusun " diye sormadan içmem 
-Reklam-
0 oy
(7,982 puan) tarafından

Ben sigara içmiyorum annem yanımda içerken öksürük tutuyo nefret ediyorum eşim içtikten sonra yanıma yaklaştırmam öyle tiksinti :D

tarafından
İşte bende öyleyim ama tek fark şu gunde 1.5 paket sigara bitiriyorum :D
(7,982 puan) tarafından
Yok ben ağzıma sürmem 27 yaşındayım ciğerlerim tertemizdir herhalde :D
tarafından
Aman maşallah maşallah
0 oy
(572 puan) tarafından
Hahaha bende öyleyim kendim icerken sorun yok :D 
tarafından
Tek olmamak güzel :D
0 oy
(2,366 puan) tarafından
Bende içiyorum ama rahatsız olmuyorum fakat biri içerken çok rahatsız oluyorum tikaniyorum hatta annem içerken Bi iki çekiyorum ki rahatsız etmesin yoksa bnd öyleyim neden bilmiyorum
tarafından
Tek değilmişiz bacim :)
0 oy
(1,244 puan) tarafından

İçmiyorum ama kokusuda asla rahatsız etmez beni. Hatta severim kokusunu:)

(2,754 puan) tarafından
Bize sen gibiler lazım :))
tarafından
Senin ki ayri bi fantezi kiz :D
0 oy
(2,754 puan) tarafından
Sürekli değil ama bazen bana da öyle oluyor hatta her olduğunda hamile miyim acaba diyorum ahshhs
tarafından
Yok bana hep oluyo :)
(14,488 puan) tarafından
Allah söyletiyo :D
(2,754 puan) tarafından
Merve susar mısın :D
(14,488 puan) tarafından
Ne sevinirim ama :D
0 oy
(611 puan) tarafından
Geldim geldim beni anlatmissin :)))
tarafından
Numuneliğiz galiba :D
(611 puan) tarafından
Hamileyken bırakmak için resmen kendinle savas verdim. Eşime diyordum eve paket dahi girmeyecek  ve gelmeden yarım saat önce iç üstün kokmadin pis pis :))) hamile olduğumu öğrendiğim zaman günde bir paketten fazlasını içiyordum
0 oy
(20 puan) tarafından
12 13 yaşında nasıl başladın kız sigaraya yazık  mahvolmuştur ciğerlerin 
tarafından
Ergenlik + kötü arkadas ortami :D
0 oy
(2,570 puan) tarafından
Yok rahatsız olmamda. Ben yürürken içenlere deli oluyorum. Kullandığım halde tıkanıyorum.
tarafından
Yuruyerek sigara icenler uzayli :D denedim bi kac kere beceremedim olduğum yerde tikaniyorum bende
0 oy
(2,313 puan) tarafından
Aynı ben ben içerken sorun yok ama yanımda başkası içsin acayip tiksiniyorum bende 6sinifta tek tek içiyordum 7sinifta tamamen başladım o zaman öğle değil di ama ewlendikten sonra tamamen böyle bi huy edindim
tarafından
Ben hep böyleydim ya bi türlü cozemedim cunku nedenini bilmiyorum. Suan sigara iciyorum mesela ama rahatsiz etmiyo ama esim yada annem yada arkadaslarim yanimda icerken bogluyorum tiksiniyorum
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Bu ara bendede oluyo içende içmesemde  kokusu midemi bulandiriyo ins tiksinirimde kurtulurum bu illetten 
tarafından
Ay insallah canim darisi bana
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Bende aynıydım otobuse falan binince içipte biri miğdem bulanırdı evet uzun süre içtim ama yarıyı az geçsin ssöndürürdüm hamilelikte en başta bıraktım doğumdan sonra sür veriyorum hala içmedim bakalım inşallah geri başlamam bazen deli gibi canım istiyor ama kızım bana yapışık yaşıyorken zor insallah başlamam ya ayda bir parfüm yetmezdi kokuyu bastırsın diye şimdi 4 aygidiyo :)
tarafından
Ne güzel inşallah kökten bitirirsin :)
0 oy
(3,679 puan) tarafından

Kız bende yorumumu yapayim:D ben de eşim de kullanmıyoruz bize gelince sigara içen biri çok rahatsız oluyoruz benim başım çok ağrıyor eşimde öyle kokusu rahatsız ediyor :D

tarafından
Ben içerken sorun yok ama biri benim yanimda icince girtlaklayasim geliyo valla :)
0 oy
(1,566 puan) tarafından
Bende ayniyim kendim ictigimde sorun yok ama baskasinin dumanindan nefret ederim rahatsiz eder
tarafından
Ama neden işte :D bigün bu sorunun cevabini bulursan banada soyle

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 83 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Gizem eylul (243 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 153 göst.
21 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 549 göst.
28 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu