Amin cnm valla kelimeler yetmez burdan anlatmaya eşim ve ben 26 yaşındayız ve eşim biraz çocuk gibi ona bağlıyorum çok sorunlar yaşadık o kızla konuşurken benim haberim yok tabi ki onun bana olan aşkını bilmeyen yoktur erkenden 2 çocuğumuz oldu çok yaramaz çocuklar hani rvde ne o bana ne ben ona vakit ayiramiyorduk arkadaş gibi olmuştuk artık ve ben annemlerde çok kaliyordum yan yana yatmiyorduk bebegim aramizda oluyordu bunlar soğumaya sebep oldu sanırım neyse o kızla konuşurken 3 4 günde bir mesajlasiyolarmis sadece bide bir kaç telefon konuşması bana ağlıyordu hep ben senle eskisi gibi olmak istiyorum ben seni sevmeyi seviyorum diye kızla bir gün görüşmüşler çarşamba günü cumada biz teşekkür evdeyiz tabi o ara bana birinden etkilendiğini söyledi ve bitti dedim boşuyorum seni dedim aldı beni kucağına ağladı zirladi ben sensiz yapamam bana zaman ver diye neyse cumada biz dans ediyoruz evde dedim dans edelimmi diye sonra dans ederken başladı aglamaya tabi ben yine birşey bilmiyorum ama nasıl sariliyor beni sakın birakma ben sensiz yasayamam seni çok seviyorum diye falan filan ertesi gün kızla yine görüşüp evliligimden vazgecemiyorum diyip bitiriyo bende msj yakaladim işte bosanicaktim beni evde tuttu zorla intihar ederim falan filan agliyo zirliyo büyükleri çağırdım alın bunu diye öyle böyle 2 çocuğum var yemin ederim onlar için devam ediyorum he hiç sevmiyorum diyemem şuan köpek gibi pişman iş yerinin falan kamerasini kurdu bana telefonunu eline almıyor 5 ay oldu bu arada biz yanyana yatmaya başladık ben bile ona sarilip uyuyunca daha bir farkli hani kocam diyorsun şuan o çok iyi ben hala kriz geçiriyorum birakip gidicem seni diyorum ben senden ayrı yasicak kadar güçlü değilim öldürürüm kendimi diyor bilmiyorum inşallah birdaha böyle birşey yasamayiz ama bu bir bayan için çok zor birşey unuturmuyum unutmazmiyim bilemiyorum ama son şansı olduğunu çok iyi biliyor