0 oy
293 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,100 puan) tarafından
Hangi kitapları okuyosunz nerden alıyorsunz

Kızm 16 aylk evde 2 tane çock kitabı var 5 yaş içn yazıyor üstünde sürekli eline alıyo sayfalrna bakıyo sonrada bana veriyo bnde okuyorum mutlu olyo alışkanlık haline getrsn istiyorum 1 haftadr böyleyiz uyku saati geldiğinde böyle yapıyo onu gözlemledim yardımcı olur musunuz lütfen 

10 Cevaplar

+1 oy
(3,895 puan) tarafından
Okuyamiyorum hemen yirtmaya kalkiyor dinlemiyor.
-Reklam-
0 oy
tarafından
1 yasindan sonra hep okudum . her gece kitaptan masallaei okurdum oyle uyurdu. 2. ci oldultan sonra bosladik ama ara ara hala gelir sever masalini anne oku der :)
(4,100 puan) tarafından
Anladm canm teşekkür ederim o zamn da okuyayım sürkli
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Üç aylıkken başladık okumadım ama resimli kitaplar aldım şimdi üç ay sonra üç yaşında olacak 
0 oy
(7,484 puan) tarafından
Kizima okumak cok istedim ama 6. Ayindan beri kizim butun kitaplarin canina okudu artik okumuyoruz yirtip yiyor kitap bize yaramadi
(1,780 puan) tarafından
Aynen dünya kadar kitap aldım heveslenip hepsini yedi yırttı. Kaldırdım bende arada çıkarıyorum yine yırtıyor :)
0 oy
(2,743 puan) tarafından
3 aylıkken başladım. Büyük resimli kitaplar alıyorum yanına yatıyorum bayılıyor görselleri incelemeye bende anlatıryorum. Okuyarak boğmıyorum hayvan resmi varsa taklit vs yapıyorum. Şekilleri anlatıyorum filan. Sonra azar azar cümleleri okuyorum. 
0 oy
(6,535 puan) tarafından
Dogdugundan beri okuyoruz ,gec kalmissiniz, buyuk resimli kitaplardan alabilirsiniz hem kitabi okursunuz hemde resimleri gosterir anlatirsiniz
0 oy
tarafından
Evet 2. Subat dogumlu b nde yeni basladim ne bulursam okuyomm dndbbdbnd
0 oy
(2,648 puan) tarafından
3 aylıktan başladım canım.
0 oy
(566 puan) tarafından

Şuan dokuz aylık cok seviyo cok ilgili az once yere serdi acıp havaya kaldırıyo dikkatlice bakiyo:D

image

0 oy
(1,831 puan) tarafından
Şuan 7 aylık 3 4 aylıkken başladım sanırım resimleri gösterip resimlerin renklerinden falan bahsedip duruyorum ama bizim kız sürekli elimden alıp ağzına almaya çalışıyor :)) kırtasiye önlerinde falan bulabilirsin veya internetten sipariş edebilirsin kısa kısa resimli hikayeler

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 327 göst.
17 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Serpil ahmet (569 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 391 göst.
22 Mart 2021 Diğer kategorisinde Elgo (580 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 708 göst.
25 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,496 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 869 göst.