0 oy
268 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (6 puan) tarafından
Arkadaşlar bebeğim için yazlık kıyafete ihtiyacımoğlum bir buçuk yaşında yanında küçülmüş bebek kıyafeti olanlar yardım edebilir mi 
notu ile kapatıldı: Yasak post

6 Cevaplar

+2 oy
(5,481 puan) tarafından
Dolap uygulamasından çok uyguna alabilirsin. İstemekten daha iyidir
(897 puan) tarafından
++++++
-Reklam-
+2 oy
tarafından

Minnet etme kimseye çocuklarına da minnet etmeyi öğretme.

Daha önce komşuma kıyafet dedin sonra çocuğuna bez. 
İstemek bir süre sonra alışkanlık haline gelir ki gelmiş te. Ar damarı vardır insanın emeksiz ister emeksiz kazanır o ar damarı çatlar bir süre sonra doyumsuz hale gelir insan hep hazır ister hep hazır ister.
Durumun olmayabilir sana internetin var telefonun var demeyeceğim bu da bir ihtiyac lakin post açıp istemek yerine farklı yöntemler deneyebilirsin. Ailen yok mu mahakkende muhtarlık yok mu yoksa kıyafete para vermemek adına mı sürekli kıyafet istiyorsun anlamadım rabbim gönlünde ne niyet varsa versin sana gerçek ten giydiremeyecek kıyafet in yoksa bez yoksa Allah yardımcınız olsun 
tarafından
Okadar haklisinki minnosum ❤️
+1 oy
(4,988 puan) tarafından
Arkadaslar gerçekten ihtiyacı olan anneler vardır illaki 

Lutfen yorumlarınızı kirmadan yapın 

Allah yardimcin olsun 
(6 puan) tarafından
Saol ablam
tarafından
Aminn
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah 
0 oy
tarafından
Uine mi sen ya
tarafından
Bu nasıl cevaptır belkı gercekten ihtiyacı var erden biliyorsunuz inanmoyorsan yorumda yapma sırf kırmak için yırtıyorsunjz bıyerınızı
tarafından
Yirtmak biraz ağır olmadi mi yaaaaa
(3,143 puan) tarafından
Yirtmakmi bayan ne yazmış ki yirtiyorsunuz diyorsunuz
tarafından
Oo tebrikler senın cevap mukemmel olmus azıze
0 oy
tarafından
Merak ediyorum sana bu platformun yardım üzerine olduğunu mu söyledi birisi. Bir hafta önce açmışsın hesabı ve ilk günden beri yardım peşindesin...
(6 puan) tarafından
Durumumuz yok hanımlar
tarafından
Muhtarliga ve belediyeye basvurabilirsin kimseyi bos cevirmiyorlar ailem eşin dostun vardir illaki konu komşu vs. Burda yardim isteyip dolapta satiyolar genelde.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 414 göst.
8 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sevda kara (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 120 göst.
0 oy
0 cevap 77 göst.
0 oy
4 cevap 357 göst.
30 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Sevda kara (6 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,296 soru

23,619,050 cevap

306,724 kullanıcı

...