Aynen ya esimin tarafında da var o el öptürmüyorlar
Dedim icim temizlendi onlar pis ki ondan öyle yapıyorlar (pozitif düşünmek lazım )
Verme kimseye ellemesinler ben çok net uyarıyorum dokunmak yasak diye yaklaşana direk yasak yasak yasak. Küsen küstü zaten bu yüzden neyse benm için önemli olan bebeğim kötü niyetli yapmıyorum bunu.ayrıca anne sütü dışında bişey vermek bağırsak florasını bozar sakın sakın
Bana da dediler kimseyi geçirme hoşgeldin deme vs bnde denileni yapmadım sütüm azaldı
16 günlük bebeğin kalabalıkta ne işi var bu bir ikincisi tanıdık tanımadık küçücük bebeği alıp sevmek isteyenlere bi **** oluyorum ki. Ya yakın ailen olur eyvallahta sağdan soldan gelen bunu yapıyor ya beni alıyor bi sinir. Benim çocuğumda hassas bi bebek. Kayımvalidemlere gittiğimizde misafir geldiği zaman diyorum anne bebek sende durdun başkası alırsa gelir alırım haberin olsun. Annesi vermiyor başkasına de suçu bana at diyorum. Zaten hassas kızım başkasının kıcağında sevip öpünce ne geçecek ellerine. Bi keresinde misafirin biri aldı kucağına yeni mama içirdim diyorum dik tut bari kusar o yatırıyor bişey olmaz diyor gelde deli olma. Kussa tıkansa o an bitti yani her şey
1,507,804 soru
24,611,203 cevap
364,090 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın