16 günlük bebeğin kalabalıkta ne işi var bu bir ikincisi tanıdık tanımadık küçücük bebeği alıp sevmek isteyenlere bi **** oluyorum ki. Ya yakın ailen olur eyvallahta sağdan soldan gelen bunu yapıyor ya beni alıyor bi sinir. Benim çocuğumda hassas bi bebek. Kayımvalidemlere gittiğimizde misafir geldiği zaman diyorum anne bebek sende durdun başkası alırsa gelir alırım haberin olsun. Annesi vermiyor başkasına de suçu bana at diyorum. Zaten hassas kızım başkasının kıcağında sevip öpünce ne geçecek ellerine. Bi keresinde misafirin biri aldı kucağına yeni mama içirdim diyorum dik tut bari kusar o yatırıyor bişey olmaz diyor gelde deli olma. Kussa tıkansa o an bitti yani her şey
Bu arada lohusa kadına sarılma kısmına gelince sen lohusasın öcü değilsin ki keyifleri bilir boşver en azından her gelenle yüz göz olmazsın. Dışardan gelirler öperler çocukla ilgileniyosun biraz uzak dur boşver binbir türlü insan var, dinlenmen gerek bence seninde çok kalabalık içinde durmaman lazım. Salona gitsen yeterli bana göre