0 oy
1,607 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (897 puan) tarafından
Normalde 7 buçuk 8 de mutlaka evde olur daha gelmedi acaba beni bi anneylemi aldatıyor onun anneler gününü kutluyor  telefonumda kapalı iş yerine gittim oda kapalı 

31 Cevaplar

0 oy
(4,658 puan) tarafından
Bı geç kalmaya aldatması akla geliyorsa eşine hiç güvenmiyorsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah vermesin belki kazan falan oldu diye düşünüp merak etmek yerine beni aldatıyor kesin demişsin,şaka gibisin yeminle
0 oy
(1,685 puan) tarafından
Anneler günü ve eve gelmediyse kesin aldatiyordur ,:) kız bu kadar mı guvenmiyorsun
0 oy
(1,288 puan) tarafından
Benim eşim bu kadar gelmese ben basına bişey mi Geldi diye merak ederim siz niye aldatıyor mu diye düşünuyorsunuz Allah korusun belki başına bir iş geldi acil bir işi çıktı hemen kötüyü cagirmayin
0 oy
tarafından
Şizofrenmisin 2saat geç geldi diye hemen aldatıyor hey allahim kadınlarda bekliyor sinizin kocanız duyanda Brad Pitt sanacak daha önce aldati galiba insan önce acaba başına bisey geldi mi diye düşünür  neden bilmiyorum ama bazılarınız büyümemiş ergen gibisiniz 
0 oy
(2,102 puan) tarafından
Kocanı seviyon mu sen
0 oy
tarafından
Belki bi isi cikmistir benim esim bazen saatlerce aramaz aramadi diye aldatiyomu
0 oy
tarafından
Merak ettim eşiniz eve geldi mi iyi inşallah
0 oy
tarafından
Adamin basina bisi mi geldi diye neden dusunmuyorsun? Hemen bunu aldatmaya yorma bence. He daha onceden vukuati varsa onu bilemem
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Ilk defa oldu demişsin adamin basina bir sey  gelmemiştir inşallah 
0 oy
(3,125 puan) tarafından
Hadi yılbaşı sevgililer günü filan olsa anliycam da anneler gününde de bunu yapmazsın çok saçma bence yoktur öyle bisey

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,649 göst.
0 oy
47 cevap 2,602 göst.
14 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 756 göst.
24 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Edaalmiram (450 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 1,505 göst.
9 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Dolunay65 (1,233 puan) tarafından soruldu