0 oy
95 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar, annemlerdeyiz yani başka şehirde tatildeyiz üç haftadır. Bayramdan sonrası için sünnet randevusu bulup aldık. Allah izin verirse Çarşamba günü sünnetimiz var. 

Eşimin işi dolayısı ile cuma gece otobüse binip evimize dönmemiz lazım. Memurdur. Lakin, o gün sünnetin üçüncü gecesi olacak. Korkuyorum hemde çok. (Cocuk18 aylık) 

Beklesek, eşim gitse bizi sonra almaya gelse desek 15 gün en az sürecek. Zaten 20 gündür de burdayiz çocuk yer değişikliği nedeni ile çok aç. Hicbirsey yemiyor ciddi anlamda hicbirsey. Avare gibidir. Evimizi ozlemiş, evin videolarını açıp duruyor telefonda. Normal yaşadığımız şehirde sünnet yapılmıyor MHRS den randevu vermiyorlar sünnet yapılamamaktadır diyorlar, zaten anneme sünnet için geldik, tatil bahane. Süre ayarlaması bir türlü tutmadı. 

Şimdi size sorum şu, 7 saat uzaklıkta 3. Gecesini bir otobüste uyuyarak, uyanirsada.youtube Falan açarak geçirmemiz büyük bir risk mi? Yani ya siz bana dermisiniz, ya sen kafayı mı yedin 3. Gün yolculuk mu olur diye. (Bilgisiizim sünnet hakkında)

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
O otobüsü ayağa kaldırabilir söyleyeyim. Bizim oğlan daha küçüktü ama 2, ve 3. Günlerinde fena aglamisti unutmam. Özel arac olsa tamam ama otobüste sefil olursun bacım yapma zor olur.
-Reklam-
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Bence sakın öyle bir çılgınlık yapmaa..
0 oy
tarafından
Çok zor olur sünneti bir kaç gün ertele doktorla konusup
0 oy
(154 puan) tarafından
Ayy sakin diyim bende oğlumu 2 yaşındayken yaptırdım ama inan ilk bi hafta zehir oldu bize Evdeydik ustelik sakin canım sakn ertele mutlaka

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 274 göst.
21 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,637 göst.
4 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Aygün24 (1,340 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.
6 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Havin06 (2,604 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 418 göst.
10 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zeyra (243 puan) tarafından soruldu

411,363 soru

12,382,724 cevap

43,322 kullanıcı

Kategoriler

...