0 oy
293 göst.
Diğer kategorisinde (875 puan) tarafından
Eşim süpriz yapmışş bayram da tatil ayarlamış nasıll mutlu oldum anlatamam ya aşırı ihtiyacımız vardı tatile bu sene hiç gidemedik en çokta kaynanamın öğrenince ki yüz ifadesini merak ediyorum yazlık yapılınca artık kimse tatile gitmez isteyen gelir burda yapar tatilini demişti bende demiştim ki yemeğini yaptığım temizliğini yaptığım zaman bana tatil olmadığı için ben giderim demiştim kötü kahkahamı atayım ha ha ha yarında hayırlısıyla doktordan kötü bir şey duymazsak dünyalar benim olur 

8 Cevaplar

0 oy
(572 puan) tarafından

Daha cok kaynanan kiskancak diye sevinmissin tatil bahane gibi geldi:D:D

(2,621 puan) tarafından
Aynn aynn ajsjsjs
Bende öyleyim.Bi yere gidince kaynanam surat yapıyorsa daha çok seviniyorum ajsjs
tarafından
Bu cevaba gulunur iste
(875 puan) tarafından
Yok bu konu da evet aşırı mutlu oldum hem tatile ama daha çok kaynanamın öğreneceğine :D
(572 puan) tarafından
Fena karilar sizi hsskjsjs
(875 puan) tarafından
Hahahah ama ne yapayım temizliğini yaptığım yemeğini yaptığım yere niye tatil gözüyle bakayım banane :D
-Reklam-
0 oy
(4,041 puan) tarafından
Aynen öyle ordaki tatil değil
(875 puan) tarafından
Yani temizliği yapıyorum yemeği yapıyorum nesi tatil oluyor ki :D
0 oy
(7,777 puan) tarafından
Ay ne güzel canım git tadını çıkar biz de bayram da gideceğiz hayırlısıyla ben de kaynananın yüz ifadesini merak ediyorum doğrusu gerçi yine Havvayı anası Kadir gecesinde doğurmuş diye söylenir artık ahahaaaaaa :D
(875 puan) tarafından
Ooooo sende tadını çıkar canım hep biz mi sinirlebecez birazda onları sinirlendirelim :D
(7,777 puan) tarafından
Ohhhhhhhh çat çat çatlatalım  :D
0 oy
(9,550 puan) tarafından
Senin adina sevindim iyi gezmelerr
(875 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(11,216 puan) tarafından
ay asko gel cak : D bayramda ona gittigimde ayni bu sevincle mujdeyi vermistim bu sene tr ye tatile hep beraber gidioruz biletlerimizi aldik die : D yuzunun sekli herseye degerdi : D bu sene esimle gelicez insallah.
(875 puan) tarafından
Hahahahhah bende mutlulukla verecem o haberiii bir de fiyatı söyleyeyiiiim de daha da sinirlensiiin ay acayip mutluyum :D
(11,216 puan) tarafından
hehe dur bide bunun tatilden fotilar paylasip goruldilerine bakmanin keyfi var : D
(875 puan) tarafından
Ayyyy deme kızzz acayip keyfe geliyorum :D :d
0 oy
(1,831 puan) tarafından

Tadını çıkar bol bol foto at kaynanaya :D valla katılıyorum öyle tatilin hiç bir anlamı olmuyo en iyisini yapmışsınız 

(875 puan) tarafından
Yani ben ne anlayacam o tatilden dimi ama
(1,831 puan) tarafından
Kız işin alası yazlıkta bırak Allah aşkına evinde otur daha iyi ne işi biter ne hizmeti en iyisini yapmıssın
(875 puan) tarafından
Hiç sorma valla evde daha tatil olur
0 oy
tarafından
valla süper jest yapmış büssürü foto at
(875 puan) tarafından
Gidincee atarım ama daha çoook var bayrama
0 oy
(14,408 puan) tarafından

Beni de götür oğlum demesin :D

(875 puan) tarafından
Yok Konu da hakkını yemeyeyim yazlıkta bile tatil yaparsanız söylersiniz kimse gelmez baş başa olursunuz demişti hiç demez öyle sizinle geleyim falan

İlgili bir soru bulunamadı

405,990 soru

12,169,480 cevap

36,634 kullanıcı

...