0 oy
1,495 göst.
Diğer kategorisinde (621 puan) tarafından
Benim  bazı arkadaşlarim var onlara mesaj atan arayan oluyor eşinin arkadaşlari falan evli olduğunu bildiği halde  bu durum normal mi ya artık ablamın bı arkadaşı da öyle  bizde evliyiz ama yazan olmuyor şükür benim tuhafıma gidiyor bu durum ne cesaret  aklım almıyor

53 Cevaplar

0 oy
(1,242 puan) tarafından
1 kaç kez oldu o da numaram bu işi yapan kadinla benziyor onlarda karıştırıp beni arıyordu eşim küfretti kapattı.  O kadının nosu 0535 benim 0536 ile başlıyor geri hepsi ayni rakam. Öyle kim niye neden atsın ki mesaj. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşimin çevresinden veya benim çevremden cesaret eden olmaz da iş yerinde bi müşteri instagram adresimi bulmuş ruh hastası yazdı 
(621 puan) tarafından
Bu eşinin en yakın arkadaşı kankasiymis
tarafından
O zaman eşinde de sıkıntı var arkadaşında da
0 oy
(3,130 puan) tarafından
Erkek kuzenim bile yazmazki bırak arkadaşım yazsin 
(621 puan) tarafından
Benimde öyle çok şükür
0 oy
tarafından
ben nisanliyken belalim olmustu sinif arkim sirf bir kac ay konustuk die mezuniyetten sonra bir sans vermistim. ama uymamisti. beyfendi 10 cocugumda olsa benden vazgecmezmis felan filan polat alemdarliga bagladi esim haddini bildirmisti.
(621 puan) tarafından
Asdfhhjjj ne iyi yapmış
0 oy
(9,621 puan) tarafından
Dediğin anlamda kimse mesaj atmaz atamaz buna taviz vermem,eşimin cok arkadaşı var ama cok cok samimi olduğu evime bile girip çıkan 2 erkek arkadaşı var hatta bitanesi kumam sayılır:)) Allah var kafalarını kaldırıp bakmazlar bile bana,onlar bayramda seyranda arar halimi hatırımı sorarlar ama tabi esimin yanımda olduğu zaman o yoksa kesinlikle aramazlar veya oldu ki eşime ulaşamadılar bana mesaj atar sorarlar nerde diye ama diğer türlüsünü Allah korusun 
(621 puan) tarafından
Bu da öyleymiş çok samimi kankasiymis ya ve de eşimin kardeşi oluyor kendisi engelle dedim ama ...
(9,621 puan) tarafından
Peki farklı şekilde mi konuşuyorlar,eşim onlara guvenmese eve sokmayı bırak yüzlerine bakmaz Allah korusun insan beşer şaşar derler ama bende hiç ters bişe sezmedim yoksa bende yüzlerine bakmam,kadının niyeti var demekki
(621 puan) tarafından
Ben de açık açık dedm hoşuna gidiyor diye
0 oy
tarafından
Asla atan olmadı eşimin bütün arkadaşlarını tanıyorum aynı ortama girmisligimiz çok ve çoğu bekar olmasına rağmen biri sahi kafasını kaldırıp bakmaz bende aynı şekilde hepsine abi derim herhalde bundan da cesaret bulup ta yazmazlar 
0 oy
(874 puan) tarafından
Bir gün olsun öyle bir mesaj tarzı bir şey gelmedi niye gelsin ki 
0 oy
tarafından
Sosyal medya da kullanıyorum senelerdir ne oralardan nede telimden hiç öyle mesaj almadım alanlar sanki biraz kendi kaşınıyor gibi 
0 oy
(4,394 puan) tarafından
Hiç bir sosyal mecra kullanmıyorum birinin yazacağı arayacağı Bi ortamda bulunmuyorum öyle olunca çok şükür hiç öyle şeyler yaşamadım sizin durumu bilemem ama kimi kadının hoşuna gidiyor bu durum aranan çok yani Allah şaşırtmasın canım 
(621 puan) tarafından
Amin inşallah engelle dedim ama pek tinlamadi beni
0 oy
tarafından
duyuyorumda. Canım bişey anlatıyım.Öğrenci yıllarımda bir kız sık sık numarasını değişiyordu, yetişemiyordum hızına.Niye sık sık değişiyorsun diyince de beni rahatsız ediyorlar diyordu. Bi kere ben numaramı değişmişdim.Kız bilmiyordu.İsim benzerliği yüzünden yalnışlıkla onu aradım,fark edince kapattım o açmadan.Üst üste kız aradı açmadım.whatsappda Profil resmi kapalıykrn hemen kendi fotosunu p.resmi yaptı,ama çekici bir foto ekledi ve bana mesaj attı kimsiniz aramışsınız tanışıyormuyuz.Canım çoğu insan böyle.6Yıl aynı numarayı kullandım,bene 6kez yalnışlıkla düşen oldu en fazla.Evlenince değişdim.Erkek de yalnışlıkla arıyor, yalnış numara diyorum aramıyor bir daha.Demekki bazı insanlar aramaları için durum da yarata biliyor.
(621 puan) tarafından
Olabilir haklısınız engelle dedim olmazsa eşine mesajları göster dedim ama direk Messenger bdan konuşmuşlar
0 oy
tarafından
Esi pe ze venk se arar arkadaşları yoksa ne cesaretle aricakk tovbe estağfurullah
0 oy
tarafından
Simdi bisi dicem linclicekler 

Karsindaki ruh hastasi falan degilse sen kas goz yapip kuyruk sallamadiktan sonra kimse kimseye sulanmaz kardesim 

Dogru duzgun edebiyle durana kimse is atmaz
(621 puan) tarafından
Arkadaşım olduğu içinde   yakıştıramıyorum ama ne bilim gerçekten tuhaf şeyler
0 oy
(2,533 puan) tarafından
Kimin eli kimin cebinde.. yaşadığımız olaylar virüs deprem vs. az bile bu insanlığa. Edep hayâ kalmadı ki. 
0 oy
tarafından
Edepsizlikleri normalleştiren bi takım anormal topluluk yüzünden helak olucaz 
0 oy
tarafından
Ben izin vermezsem atamaz tabi ki olmuyorda sosyal medya hesaplarımda mesaj isteklerinin hepsi kapalı 
0 oy
(2,513 puan) tarafından
Arkadaşlarımız var tabi eşiminde benimde karşı cins onlar atar mesaj arar ama öbür manada olmaz öyle şeyler 
0 oy
tarafından
Kız tövbe instagramdan msj atanlar oluyor ama yabancı kişiler beni ve eşimi tanıdığı halde kimse yazmadı yazamaz da
0 oy
(19,228 puan) tarafından
Mesaj kutularim kapalı benim ama geçen baktım profilimdeki tek açık bilgi işe başladı bilgisi dengesizin biri beğenip altına gül emojisi koymuş takip istekleri de ara görüyorum evli olmasına rağmen yazanlar var evli insanları rahatsız edenler var ülkede manyak çok 
0 oy
(1,291 puan) tarafından
Yani %50  atanda suclu atilanda suclu yani bnde 5 yillik evliyim ama kimseden oyle bi msj bi ima almadim ama mesela bazilari yok arkadas diyo yok kuzen diyo araya mesafe koymuyo erkekte bundan cesaret alip şansımı deneyim diyo 
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Eşimin arkadaşı beni benim arkadaşım onu arar bize göre aşırı normal seviyesiz asla arkadaşımız olmadı eşimin arkadaşının evini bile kendi evimi dizer gibi uğraştım temizliğini yaptım keza benim arkadaşımın böyle durumu olsa eşim de koşar biliyorum 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 331 göst.
0 oy
32 cevap 1,326 göst.
0 oy
7 cevap 582 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Hilalasya1212 (1,916 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 2,465 göst.
5 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu

413,805 soru

12,455,938 cevap

46,477 kullanıcı

Kategoriler

...