0 oy
334 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
gordugum diger ciftlere bazen imreniyorum ve aslinda evliligimde bi sorun gormedigim halde diger mutlu ciftleri gorunce kendimi yalniz ve duygusal boslukta hissediyorum. belki de kadinlari kiskaniyorumdur bilmiyorum ama kotu bir his. bunu yasayan ya da psikolojiden anlayan var mi

9 Cevaplar

+3 oy
tarafından

En İyi Cevap
Evliliğinde bir sorun yok belki ama diğer çiftlerde gördüğün mutluluk ta yoktur, ilgi sevgi saygı değer her ne görüyorsan artık o yüzden imreniyor olabilir sin. İnsan kendinde olan bir şeye imrenmez bence bu kıskançlık değil dediğin duygusal boşluk. Anlaşılmaya sevilmeye ilgi görmeye ihtiyacın var belli ki 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Elindekilerle mutlu olmalısın. Dışarıdan görünenle içerisi çok farklı olabilir. Önemli nokta hayatımızın her alanında orijinal , basit , küçük hedefli başarılarla mutlu olabilmek. 
0 oy
(3,851 puan) tarafından
Hayır ben yaşamadım ama bir arkadaşım görüştüğü her erkeği eşime benzetiyordu hadi biri benzesin hepsi mi benziyordu
(40 puan) tarafından
Hala arkadas degilsinizdir umarım o insanla
0 oy
(20,729 puan) tarafından
Canim imrenmeye gerek yok herkesin farkli cift anlayisi var esinle sorunun neyse konus hallet nasil olmak istrsen fikir beyan et olur insallah uzulme sizin aranizdaki bağ sizin çabaniza bağli yani hissettiklerini asla gizleme sevgi öfke kizginlik duygularini belli et mesela esin nelerden hoslanir sen nelerden halledilir bunlar ya
0 oy
(1,824 puan) tarafından
Belki iletişim eksikliği olduğu içindir cnm
0 oy
(1,211 puan) tarafından
Hiç imreniyorum imrenmedimds çok şükür kız her halimize
0 oy
(4,357 puan) tarafından
Kız ne yapacan onu bunu kendi evliliğin nasıl daha iyi olur onu düşün uygula amaan banane milletten 
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Emin ol o imrendigin gordugun ciftlerin cogu evde farklidir insanlar gosteris yapmayi vok seviyor ve bildigim cok insan var boyle ben bilsem.ne bilmesem ne sen yasiyosun sonucta...esinle sorunun yoksa kimseye bakma yani sorun da yokmus isteklerin varsa da esinle konusabilirsin 
0 oy
(167 puan) tarafından
Bazıları iliskilerini milletin gözüne sokuyor, ama aslında o kadar mutlu değiller emin ol. Evlilikte ufak tefek sıkıntılar hep olur, büyük bir derdin yoksa takma kafana. Ben de instagramda görüyorum ne kadar mutlu görünüyorlar diyorum ama gerçekte o kadar mutlu olmadıklarıni bildiğim için takmıyorum.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 308 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mys-2boys2girls (3,733 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 743 göst.
12 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 563 göst.
1 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Emmarose (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,431 göst.

Kategoriler

1,439,468 soru

23,665,909 cevap

309,260 kullanıcı