canım normal haşlama şeklinde mi yapıp veriyorsun yemekleri belki öyle kabul etmiyordur çünkü benimki kabul etmemeye başladı bir süreden sonra ben de tatlı kaşığı ile salça eklemeye başladım. Bir de meyveli muhallebi yap her bebek hayır demiyor yani iştahsız bebekte yiyor muhakkak onu sabahları bir yemek kaşığı bir çay bardağından biraz fazla su irmiği pişirip yoğun kıvama geldikten sonra içine muz cam rendede armut elma birazda tatlandırmak için hurma özü- hurma özü pekmezi veya üzüm pekmezi koyarak verebilsn benimki işdahsızken bunu hep yapardım canım soguk sıkım keçi boynuzu pekmezi hafif az bişekikde ekle işdah açsın canım diş döneminde kabul etmeyebiliyorlsr çabuk geçer umarım sende karşısına oturup sakız çigne bi takip ettiğim bayan söylemiş ti böyle karşısına geçip yemek ye yerken agzını şapırdat seni izleyerek oda yemek istiyor falan filan bilmiyorum canım inşallah yardımcı olabilmişimdir bende kendimce böyle yaptım
yayla çorbası falan yaparsan yada herhangi sebze çorbaları falan nane ekle mutlaka iştah açıyormuş onuda bir anneden duydum yapıyorum bende
1,492,647 soru
24,389,431 cevap
349,199 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın