0 oy
718 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,062 puan) tarafından
Oğlum bugün 9 aylik ,7500 kg 70 cm hiçbir mamayı içmiyor ek gıda yemiyor 3.fisi çıktı 4.patlamak üzere memeye güvendiği için mi yemiyor ?

3 aydır aynı kiloda 100 Gr bile almadi

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Her gece uyumadan elma armut dilimle suya koy 1 kaşık irmik koy pişir yumuşayınca ez cicibebe koy yedir 
tarafından
Bebe bisküvisi bende veriyorum ama cici bebe büyük insanlar için bile zararlı
(1,062 puan) tarafından
Valla yesin diye amuda bile kalkarım cici bebe de verdim pekmezde ama çözüm bulamadım
tarafından
Yediğimiz sebzelerde meyvelerde bile eskisi gibi vitamin ve tad yokken cicibebeye mi takilicam valla . Benim kızım da yemeyenlerden pekmez veya cicibebe koyunca en azından tatlı olunca yiyor yoksa yemiyor
(4,385 puan) tarafından
ben de artik yesin de nasil yerse yesin derdindeyim
tarafından
Bı sure sonra öyle oluyor valla
-Reklam-
0 oy
(2,719 puan) tarafından
Bol bol yemek ver yemek yemesi gerek ki kilosu yerine gelsin, yine saglıklı olsunlar da önemli olan o
(1,062 puan) tarafından
Nasıl aklıma gelmedi ya dalga mı geçiyorsunuz yese zaten vericem ağzını bile acmiyor
(13,313 puan) tarafından
Fazla çaresizlikten olsa gerek bu yorum en sevdiği şeyi bulun ki besbelli memeye güveniyor. Biz de aynı şeyi yaşadık tarhana ile beslendi sadece emmiyordu üstelik. Gece mama saatinde bile kalkıp tarhana ısıttım geçen yaz. Eğer emmeyi azaltırsan mesela bu ara sadece gece uyurken şeklinde iyi olur diye düşünüyorum. Umarım beni de terslemezsin
(1,062 puan) tarafından
Amacım kimseyi terselemek değil bu yapılan ilk yorum çok mu mantıklı ben üstte derdimi gayet açık anlattım size teşekkür ederim
(13,313 puan) tarafından
Yapılacak tek yorum bu kuzu bol bol bir şekilde ek gıda ile beslemek tarhana olmuş cicibebe olmuş çok da mühim değil 21 aylık hala aynıyız.
(2,719 puan) tarafından
Ozmn yapacak bişey yok bebek bişey yemediği için kilo almıyor başka şeklide kilo alımı olsa bizde yapardık ama yok malesef vere bileceğimiz tek tavsiye bişeyleri sevdirerek yemek vermek yemiyor dersen o bebek hiç yemek gayet göstere bilirisn, kzıım yemiyor du bende tabak tabak gezdiriyor dum koltuk üstünde halıda aklına gelecek heryerde önüne koydum zorlamadım gitti geldi tabağa baktı 1 2 3 4. De baktım yiyor yürüdüğü zamandan şimdiye kadar kendi yer önüne koyarım sabır gerek inşallah yer
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Muz elma armut vs püre yap içine biraz irmik haşla günde 1 öğün yedir hem tok tutar hemde tadını sever 
(1,062 puan) tarafından
Deniycem
0 oy
(4,985 puan) tarafından
Diş dönemi iştah gidiyor 

Vitabiol şurup var bak onu dene derim 

Vitamin surubu bizim istahimizi cok güzel açtı 
(1,062 puan) tarafından
Doktora sordum iştah açıcı birşey yok dedi ama tekrar sorarım bu şurubu teşekkürler
0 oy
(344 puan) tarafından

canım normal haşlama şeklinde mi yapıp veriyorsun yemekleri belki öyle kabul etmiyordur çünkü benimki kabul etmemeye başladı bir süreden sonra ben de tatlı kaşığı ile salça eklemeye başladım. Bir de meyveli muhallebi yap her bebek hayır demiyor yani iştahsız bebekte yiyor muhakkak onu sabahları bir yemek kaşığı bir çay bardağından biraz fazla su irmiği pişirip yoğun kıvama geldikten sonra içine muz cam rendede armut elma  birazda tatlandırmak için hurma özü- hurma özü pekmezi veya üzüm pekmezi koyarak verebilsn benimki işdahsızken bunu hep yapardım canım soguk sıkım keçi boynuzu pekmezi hafif az bişekikde ekle işdah açsın canım diş döneminde kabul etmeyebiliyorlsr çabuk geçer umarım sende karşısına oturup sakız çigne bi takip ettiğim bayan söylemiş ti böyle karşısına geçip yemek ye yerken agzını şapırdat :) seni izleyerek oda yemek istiyor falan filan bilmiyorum canım inşallah yardımcı olabilmişimdir bende kendimce böyle yaptım 

yayla çorbası falan yaparsan yada herhangi sebze çorbaları falan nane ekle mutlaka iştah açıyormuş onuda bir anneden duydum yapıyorum bende

(1,062 puan) tarafından
Teşekkür ederim arı mama hipp gece maması kavanoz mamalar aklınıza gelen piyasada olan ne varsa aldım ama hala reddediyor
(344 puan) tarafından
anladım canım tabiki çok ugrasmışsındır . tatlı şeyleri alıyomu peki et tadımlarına başladın mı canım bu arada
(344 puan) tarafından
bide Instagram da mezig Çetinkaya yı takip et onunda minik bebişi kilo almıyordu çok ugraştı belki yararı olur yaptıgı yemekleri öğünleri denersin canım inşallah gecer hemen bnde çok faydalandım  bu arada yaptıgın mamaları sıcaklıgı geçmesin çorbaların sulu yemeklerin üfleyerek ver bnmki hiç yemek yemediğinde farkettim ki sıcak şeyleri yiyor ısısı sogumayan bide sen dene bakalım sıcak bir çorba üfleyip onun azına göre yakmıcak şekilde bi dene bakalım bugün canım
(1,062 puan) tarafından
Teşekkürler deniycem
0 oy
tarafından
Diş döneminde benm kızımda yemedi sonra düzelir canm 
(1,062 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(1,133 puan) tarafından
Bacım benim kizDa sadece mama yiyiyordu emmedi beni ek.gida da dişten dolayı boslamiati küçükken ilacı kaşıkla vermiştim kaşıktan o gün bugündür hiç bişey yemez ne çorba ne yoğurt tarzı falan benim çocuğumda aynı duruyor  ama.gecenlerde bı akrabam geldi gelirken su danone getirmiş normalde hiç sevmem yemem de kızım pakedi gorunce bı hirslandi bende bir iki kaşık vermeye çalıştım hepsini yedi çok şaşırdım şimdi o kabı atmadım içine kendim  çilekli yoğurt falan yapıp vermeye çalıştım yedi bı kerede aynı o kaba yoğurt çorbası koydum üç dört kaşık da olsa yemeye başladı öyle farklı biseylerle dikkat mi çeksen acaba çünkü kendi kızımdan biliyorum kaşığı gordumu vururdu kaşığa her yer batardi o yiyince çok mutlu oldum . kızımı giren hiç değişmemiş aynı duruyor diyor kızımdan 4 ay küçük çocuklar bile benim kızımın yanında büyük duuyor bünye meselesi mi ki diye düşünüyordum ben zayıfım babası hele çubuk gibi rüzgar esse korkuyom uçacak benim herif diye. 
(1,062 puan) tarafından
Aynı dert bizde de var keşke anasına cekseymis benim oğlan babası da çok zayıf halasi 25 yaşında 40 kilo... Doktor gelişim geriliği başlamış dedi ona üzülüyorum
0 oy
tarafından
Cnm bence kilosu az degil kendini uzme benim oglum bir kilo dogdu 29  haftalikken suan 1 bucuk yasinda 13 kilo bizim az bence oflum istedigi kadar istedigi seyden yiyo doyunca zorlamiyorum
(1,062 puan) tarafından
3 aydır kilo almadığı için doktorumuz gelişim geriliği başlamış dedi
tarafından
Anldm cnmm inş iştahi acilir
(1,062 puan) tarafından
İnşallah teşekkürler
0 oy
(547 puan) tarafından
Benim kızım 11 aylık 6.5 kilo ağlamaktan bı hal oldum sadece anne sütü hicbirsey yediremiyorm
(1,062 puan) tarafından
Allah yardımcımiz olsun doktor ne diyor size
0 oy
(5,323 puan) tarafından
Bende bugun 9 ay asisina goturdum bnm kizda az  biraz fazla senin oglandan oda herseyi tadar ama az yer zayif bizimkide olsun saglikli olsunlarda onemli deil cnm sende uzme kendini
(1,062 puan) tarafından
Bizimki de hiç yemiyor
0 oy
tarafından
1 yasa kdr ana gida anne sutudur endise etme bnm yigende almiyor ek gida suan 10.5 aylik doktor zorlama demis. dis doneminde olabilir boyle seyler bir sekilde de yeme yolunu bulur
(1,062 puan) tarafından
Evet ana gıda anne sütü 1 su bardağı kadar yemesi gerekiyormuş ama oğlum 3 aydır 7.5 kilo anne sütü ile besleniyor
tarafından
yok cnm endise etme biraz akisina birak sen sakin biraktikca o da zamanla disi duzeldikce yiyecek
0 oy
(184 puan) tarafından
Meyve emzikleri var, denediniz mi bilmem ama en azından meyve yer, haşlanmış sebzeleri de püre halinde içine koyup vermeyi deneyebilirsiniz. Benim aklıma bu geldi naçizane.
(1,062 puan) tarafından
Öneriniz için teşekkür ederim meyve eksikleri de aldım eskiden bir kaşık olsa da yerdi şimdi tamamen reddediyor
(184 puan) tarafından
Doktoru ne öneriyor peki?
(1,062 puan) tarafından
Napip edip yedireceksin diyor başka bişey demiyor yönlendirdikleri her bölüme gittik
0 oy
(4,385 puan) tarafından
boyuda mi ayni acaba? belki boya gidiyordur kilo almasi yerine
(1,062 puan) tarafından
Her ay 1 cm uzuyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 505 göst.
0 oy
8 cevap 454 göst.
24 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Efsun88 (199 puan) tarafından soruldu
0 oy