Merhaba can anneler moralım çok kötü
Bebeğim 22 aylık her gören gelişmemiş diyor boyu 83 cm kilosu 11 minyon bir bebek zaten kücük doğdu 2700 Gr 49 cm.Ama bu aralar herkes a bu ne büyümemiş hiç,2 yaşına girecek gibi durmuyor neden zayıf diyorlar Aslında normalde kimseyi kafaya takmazdım ama söz konusu bebeğim olunca çok takıyorum.Sizden ricam acaba ne yapsam gelişimine yardımcı olurum.Bebegğim uykusu çok iyi akşam 9-10 gibi uyur gece 1-2 kez kalkar sabah 7 gibi devam sütü veririm uyur sonra 11:30 gibi kalkar normal kahvaltı yapar yumurta Avakado zeytin vs yer. Aralarda meyve vs sebze yer akşam 5 gibi de akşam yemeği.Be uyumadan önce yine devam sütü.Aslında yemesi gayet iyi ama çok hareketli bir bebek ne yapsam kilo almıyor.Tahin pekmez versem işe yarar mı sizce kızlar
Kilosu ve boyu benim kızımın aynısı olması şaka mı 2700 49 cm doğdu minyon bir çocuk şuanda ne yapsam kilo almıyor çünkü bünyesi öyle. 18 aylıkken 74 cmdi 2 yaş kontrolünde 88 cm çıktı şuanda 3.5 yaşında 95 cm 13 kilo 2 yaşında birden boy atıyorlar canım atak dönemleri var merak etme sen
1,493,251 soru
24,398,791 cevap
349,949 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın