Canim uykusuzluk değil daha da uyku yapiyor yani rahatlatiyor insanı. Ben 1 sene kullandim panik atak var bende ayni korkulari yaşıyoruz bana cok iyi geldi kilo da yapmadi daha zayıfladım. Şöyle bisey var ki insani gamsız biri yapiyor ama iyi geliyor dunya yansa umrunda olmuyor
Aynı düşünceler bende de vardı hemde tahmin edemeyeceğin kadar şiddetli. Günümün 5 6 saati korkular ile ağlamaklı geçiyordu. Geç gelen lohusalık sendromu dedi doktor. Fakat benim sadece oda değildi. İzmir depreminin etkisi çok fazlaydı. Hatta çok eskiden bununla ilgili post açmıştım. Deprem olur göçük altında kalırız diye hep baş ucumda oğlumun sütü ve fazladan bir biberon koyardım. Anlayacağın işler hiç iyiye gitmiyordu. Önce psikologa gittim kesmedi psikiyatriye yönlendirdi. Bana sözde bitkisel diye verdiği ilaç beni az kalsın canımdan edecekti. Ölüm korkusu yerini bir an önce şu balkondan kendimi atayım bitsin gitsin e bıraktı. Sonra ailem sağolsun kurtardılar beni ve tüm ilaçları çöpe attılar. Zamana bıraktım. Ama en çok ne zaman acı çektin dersen o ilaçları içtiğimde yaşadığım şey coook can yakıcı ve bitiriciydi. O yüzden ilaç tedavisi geçici gorulen durumlarda Aslaa kullanılmamalıdır. Ve kullanmak zorunda kalıyorsanda asla tek kalmamalisin asla.
1,493,290 soru
24,399,133 cevap
349,973 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın