Kardeşim yüzünden ailem bana düşman oldu güya ben onu kıskanıyomuşum evlenecek ya evleneceği kişi çok zengin benim kocam fakir diye onun herşeyini kıskanıyomuşum halbuki kendisi havalara girdi değişti ama ailem bile öyle düşünüyor onun yüzünden annem bile bana yüz çevirdi bugünde msj atmış kardeşim olacak bencil bana diyoki düğünümde nişanımda kınamda olmayacaksın dillere destan olacak ama sen olmayacaksın falan filan bende çok meraklıydım sanki yani çağırsanda gelmem zaten bu saatten sonra ama varya şerifee çok pişman olacaklar benim değerimi anlayacaklar yokluğumu anlayacaklar ama o zaman ben onları affetmiyecem ömür boyu mutlu olsun ama benim öyle bi kardeşim yok artık sildim hayatımdan annemede yazıklar olsun benden 6 yaş küçük kızını ablasına saygısızlık yaparken uyarıp kızmıyoya onada yazıklar olsun bugün ortancı kız kardeşim geldi öyle iyi öyle melek ki diyo abla boşver banada diyolar onu kıskanıyo diye ama ben takmıyorum sende takma dedim sadece o olsa takmazdım ama bana satır satır hakaretler küfürler etmesi benim zoruma gidiyo en çok da annemin buna göz yumması beni kahrediyo baktım kardeşim diyo anne dediki benim kader diye bi kızım yok artık bende dedim öylemi o zaman benim de annem yok artık dedim bundan sonra bide teyzelerime kuzenime filanda beni kötülemişler yani ben anlamış değilim ben üvey evlatmıyım ya bu nedir beni ezip onu övmeleri filan hep beni kötülemiş onu övmüş yazıklar olsun başka bişey demiyorum sessiz kalacam artık çünkü bişey desem on katını ekleyip kötülüyolar beni