Ne OMEGA ne kan acı alamıyorum. Safra taşı var bende 8 aydaym hala kusmalarm berbart. Gastroenteroloji Dr kusmamam gerek dedi taşların çoğalmış. Vitamnleride alır almaz kusyorum e kanımda az omega3 de önemli çok üzülüyorum. Eğer taşların oynarsa kusmadan dolayı ve riskli birşey olursa sezeryan ile bebeği alıp ameliyat olcakmsim .olmazsam eğer enfesikyon bebeğe geçer bebek icn tehlikeli dedi. Biliyosunuzdur kızlar vitamnler pahalı omega3 100 TL vs ben inanın 4 kere değiştirdim Dr birlikte bu belki iyi olur belki bu kusturmsz diye öyle öyle aldm kenarda kaldı yedgm an 5 dk sonra elm ayağım titriyor ve kusyorum yedklermde gidiyor. Genelde beyin gelismi icn OMEGA vs kesnlikle alın diyolar ben alamıyorum bu yüzden acaba bebegnde sorun olur mu diyorum. Ama eskiden ailelermiz OMEGA vs mi kullanmslar diyorum kendimce kendimi teselli ediyorum. Ama eskiden herşey doğaldı smdi yapay :( hormonlu. Şükür bebegm iyi kilosuda kendi de ama almam gereken kan ilacı ve omega3 alamıyorum bunlara rağmen daha ne yapabilirim yardımcı olur musunuz