0 oy
692 göst.
Diğer kategorisinde (582 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ben 7 yıllık evliyim eşim çok çabuk sıkılan bunalan ve değişen

14 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Kız sakın çalısma yoksa senin paranı yer  yan gelip yatar
tarafından
Aynen ben asla dayanamazdim gercekten
(582 puan) tarafından
Bende dayanamıyorum sırf çocuk var diye
tarafından
Cocuk var diye bu siiintilari ömür boyu cekeceksen bisey diyemem
(582 puan) tarafından
Yok öyle bir niyette değilim bu kavgadan sonra iş ayrılmaya gidecekse gidecek yapacak bir sey yok
tarafından
Aferim sana yüz verme
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Kendini bulunmaz hint kumasi sanan şımarık velet misali temiz bi dayak atacan siktiri çekecen ne hali varsa gorsun 
(582 puan) tarafından
Ailem var abimle yakınız oda yeni evli onun yanına gidemem annemlerde aynı sehirdeyiz köyde yaşıyorlar arada bir hastane için geliyorlar ama annem hasta babam desen annemle uğraşıyor hayatı hep ona odaklı ben onların yanına gitsem biliyorum sırt çevirmezler ama şuan saçma sapan bir muhabbet için ortalığı ayağa kaldırmak istemiyorum birazda benim ailem iyi niyetli biraz saf insanlar kötülük düşünmezler eşime de kendi evlatları gibi muamele yaparlar abim mesela hiç sert bir insan değildir eşim ona hanım köylü gibi görür ve eminim benim için nasıl olsa aile böyle ne yapacaklar sahip çıkmazlar bir sey yapamazlar diye düşünüyor galiba öyle anlıyorum
tarafından
İste bazen kucuk sorun dediklerimiz ilerde buyuyo ayrica kucukte degil sorunun resmen evden kovmus eminim ailen destek olacak ve bu destegi goren kocan da kendine ceki duzen verir sen once ailenle konusup ona tolerans tanimamalarini soyluyceksinki ona gore tepki versinler simarik kocana
(582 puan) tarafından
Gitmeli miyim evden
tarafından
Bence gitmelisin evden kovulan her kadinin yaptigi gibi sonrasında daha kotu olmadan sonucta bijere yaoan sen evde dursan gene yapar giz dagi vermemis kimse bu adama
(582 puan) tarafından
Aynen öyle
+1 oy
tarafından
Sakın çalışmayı düşünme eşinin niyeti seni çalıştırıp paranı yemek. Ayrıca eşlerine çalışmak için baskı yapan erkeklerden nefret ediyorum yetemeyecektin evlenmeseydin kadın çalışacaksa kendi isteğiyle çalışmalı zorlama ile değil 
(582 puan) tarafından
Karşımda sorumluluklarını ciddi anlamda yerine getiren bir insan olsa bende gider çalışırım yetemiyorsa destek olurum sıkıntı oda değil eşim bugün ne markete gider ne pazara eve gelirken elinde bir ekmekle gelmez ama lafa geldimi konuşmayı biliyor
tarafından
O yüzden çalışma diyorum canım anladığım kadarıyla eşin şımarık ve sorumluluk almadan büyümüş şimdi de sorumluluk ağır geliyor senin çalışmani istiyor o yüzden kabul etme dedim
(582 puan) tarafından
Etmeyi düşünmüyorum zaten Allah hayırlısını versin
+1 oy
tarafından
Sen gitme kendisi gitsin, ister yalnız gitsin ister anasını da alsın gitsin. Zaman ne gösterir bilinmez ama boşanma olursa bile sen çocuğunla orda otur, erkek değil mi isterse gitsin dükkanda yatsın. Senin bir değil iki çocuğun varmış. Büyüyememis bu adam, ne o öyle her agladiginda eline şeker verilmiş
(582 puan) tarafından
Çok doğru söyledin sanki bir çocuk
0 oy
(2,366 puan) tarafından
Ayyyy ayy hakikaten şımarık bir eşin var ve geneldede tk erkekler nedense böyleler benimde eşim tek erkek biraz şımarık oda
(582 puan) tarafından
Her istedikleri olacak olmayınca bunalıp darlaniyorlar olunca aynı sekilde ben 7 senede bıktım hayattan soğudum psikolojik olarak kendimi hiç iyi hissediyorum gerçekten yoruldum ya
0 oy
(1,909 puan) tarafından
Canım anne şımartın galiba küçük yaşta babasız kalınca yüz vermiş ugrasması sana düşmüş bizim bu kadar ihtiyac oldugu halde çalışma dio eşim çocuk büyüsün ihtiyacın yoksa çalışma dur tepkinin arkasında haklısın neye yetemio keyfi gezme yemi neye yani
(582 puan) tarafından
İçmeye scmaya yetemiyor ondan
(320 puan) tarafından
heh cidden öyle içmeye scmaya yentmeyince tribe giriyorlar nasıl bir şımarıklık nasıl bir kafa anlamıyorum
(582 puan) tarafından
Değişik bir kafa asla anlamıyorum
0 oy
(2,512 puan) tarafından
Senin paranı yer bu adam değişik 
(582 puan) tarafından
Ne yapmalıyım
(2,512 puan) tarafından
Geri adım atma sen çalışmıyorum de boşanmak istiyorsan da aç dava ben uyarım de geri basar zaten
(582 puan) tarafından
Bakalım bugün muhabbet ne tarafa dönecek gelmicem eve diyordu gelirse gorcez
(2,512 puan) tarafından
Hadi hayırlısi kuzu Allah sabır versin zor adam
(582 puan) tarafından
Zor bir de ben annesiyle de ayrı sıkıntılar çekiyorum hiç bunları düşünen yok bugün annesi olmasa çocuğa bakacak yine biri yok o zaman ne yapacak acaba hiç öyle düşünmüyor
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Cidden kıymet bilen olsandi kıyafet değiştirir gibi iş değiştirmek istemezdi sakın çalışma sana zarf atıyor 
(582 puan) tarafından
Umrumda değil zaten sırf bu kavga yüzünden gidip çalışmayı düşünmüyordum alttan alan da olmak gibi niyetim yok incelediği yerden kopar
0 oy
(840 puan) tarafından
Aman sakın çalışma 
0 oy
tarafından
Valla esin simarik cocuk gibi davraniyor. Bi temiz silkeleyip kendine getirmek lazim 
(582 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(17,108 puan) tarafından
Her şeyi ben yapacaksam ona ne gerek var afedersin ama eşinin çalışmayı totosu yemiyor senin sırtından geçinmek istiyor çalışıp evi sen gecindireceksen ona ne gerek var 
(582 puan) tarafından
O çalışıp bana bakmak zorunda kafasında bir insan değilim ama çalışmıyorum diye de madem öyle eve gelmiyorum para vermiyorum demekte çokta adamca bir hareket değil
(17,108 puan) tarafından
Ben kendimde çalışıyorum asla erkek çalışıp bana baksın demedim ama eşinin tavrı çok sorumsuzca geldi açıkçası.  gerekiyorsa kadın erkek birlikte çalışıp birlikte geçip sağlamalılar ama yaptığı işten çabuk sıkılan önünü ardını düşünmeyen biri gibi geldi eşin bana yani sen işe girip çalışsan da bu senin sorununu çözmeyecektir
0 oy
(176 puan) tarafından
Ban eşin zaten kavga çıkarmak için bahane arıyormuş gibi geldi 
(582 puan) tarafından
Ara sıra ona geliyorlar bir anda bir şey oluyor
(176 puan) tarafından
Bu şekilde sürekli oluyorsa çabucak yıpranırsnz evet herkesin ekonomik sıkıntıları var ama sinirini sizden çıkaramaz
(582 puan) tarafından
Onun ekonomik sıkıntı bile değil yani bu durumda olamayan bir sürü insan var yine de ailesini geçindirmek için her şeyi yapıyor benim kocamda heo bunaldım daraldm her şeyi bırakıp gitcem falan filan desin dursun sanki yaşamak çok kolay da herkes çok memnun hayatından bı o böyle h
0 oy
tarafından
Sakın çalışma bacım essek gibide size bakacak evinden de bı yere gitme çocuğunla ilgilen otur eve geldimi gitti mi umursama bile ye iç yatt hiç bir şeyin sıkıntısını kafana takma 

Bizde aynı sizin gibiydik tafaya takınca sorunlar çözülmüyor. Boşver 
0 oy
(122,901 puan) tarafından
calisirsan paran çer çöp olur alir yer

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,676 göst.
14 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Bahar1234 (54 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 285 göst.
1 gün önce Aile kategorisinde Mormelade (520 puan) tarafından soruldu
0 oy