0 oy
157 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (847 puan) tarafından
Kizlar sabah 11 de fasulye ıslattım. Az evvel düdüklü de hasladim. Ilk 15 dk bekledim baktim çoğu pişmemiş. Bi 10 dk daha koydum. Bu Sefer fazla haslandi galiba. Soğan salça kavurdum ve su ekledim su kaynayincada fasulyeyi Doktum. Sizce tadında bir bozukluk olur mu. Ben baktim bozukluk yoktu. Doğru mu yaptım acaba

4 Cevaplar

+1 oy
(4,989 puan) tarafından
Fasulye öyle olmazki

Soganini etini salcani kavurup islattigin fasulyeyi koyup guzel 2 dk kavurcan sonra suyunu koyup kapagini kapatacaksın 

Boyle sade su gibi olud
(847 puan) tarafından
Ama fazla haslandi dagilacakti mecburen yaptum
-Reklam-
0 oy
(840 puan) tarafından
Yok kiz bisi olmaz 
(847 puan) tarafından
Ya ilk defa fazla hasladim kardesimle konuşuyordum ondan oldu :D
0 oy
tarafından
Bi iki daha kaynasın òzleşmesi açısından
(847 puan) tarafından
Kaynadı kapattım
tarafından
Iyi o zaman afiyet olsun
(847 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(6,853 puan) tarafından
Canım fasulyeyi islamadan yap. Az tencerede suda kaynat suyu suz. Sonra soğan salça kavur ekle fasulyeyi suyu karabiberi tuzu kısık ateşte pisir. 

Püf noktası ise ilk başlarken kaynayınca bazı fasulyeler üste çıkıyor pişmiyor ya az normal soğuk su dök çeşmeden aşağı iniyor fasulyeler aklında bulunsun:D
(847 puan) tarafından
Teşekkür ederim bi dahakine denicem o sekilde

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 117 göst.
0 oy
13 cevap 288 göst.
14 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde B. Sema (604 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 166 göst.
0 oy
5 cevap 313 göst.
11 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde ecalased41 (129 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,447,237 soru

23,773,185 cevap

316,018 kullanıcı

...