0 oy
317 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (650 puan) tarafından
Ne kadar sürede çocuğa hem gündüz hem gece eğitimi verilir 

Önce gündüz sonra gece eğitimi mi vermek iyi olur 

Yoksa aynı anda mı ?

9 Cevaplar

0 oy
(1,453 puan) tarafından
Bende beklim şurda.  Bugün başladım hep altına işedi ama olsun artık alışması gerek 3.5 yaşında.  Annem geceden başla dio ama asla gözüm yemio 3.5 aylik da oğlum var aksi bugün hep huysuz du 
(1,453 puan) tarafından
Vslla canım eltim çocuk gelişimi okuo oda bana öyle dedi
tarafından
Bende çocuk gelişimi okuyorum ... Canım normal 4 yasa kadar ama çok zor oluyor onu demek istiyorum erken eğitimde daha çabuk öğrenip söylüyor ...
(1,453 puan) tarafından
He çok pardon kuzum.  Evet zor valla ama geçen sene 2.5 yaşında denedim ben her yer çiş büyük tuvaletti bide tam konusmuodu oğlum bıraktım bugün gene çıkardık bezi 3.5 yaşında dili açılmış artık soyluo inşallah bırakır
tarafından
Canım sürekli takipte kalmak gerek ve anlayacağı şekilde ... Benim kızım anne diyip altını tutarak söylüyordu .... Sürekli kızımı tuvalete götürüyordum ... Anne desin yeter ilk zaman omuzuna vuruyordu hemen koşuyordum gülüyordu ... Sonra tuvaletin orda anne demeye başladı sonrada kendi oturdu m... Şimdi 4 yaşında gidip yapıyor sifona basıyor pijama çekip ellerini yıkıyor
(1,453 puan) tarafından
Maşallah ne güzel valla takip edemiyorum 3.5 aylik da oğlum var habire meme de aglio
-Reklam-
0 oy
(4,295 puan) tarafından
Ben 3 gündür veriyorum canım biraz tuvalete yapsa biraz altına kaçırıyor o yüzden gündüz biraz tutmayı öğrensin ondan sonra gece çiş eğitimine başlayacam 
(650 puan) tarafından
Bende birkaç gün içinde başlıcam biraz stres yaptım ya
(4,295 puan) tarafından
Hiç yapma canım biraz illaki zorluğu olur ama alışır :))
0 oy
(7,374 puan) tarafından

Toplam ( gözün korkmasın sabret) 10 ay oldu, 3 ay cisli don yıkadım. Tek gece takiyom malesef geceleri bezi balonlu oluyor sabah olduğunda :ermm: yazın deneyecem gece takmayacam inşallah. 

(650 puan) tarafından
Ya çok sürmüş gerçekten
(7,374 puan) tarafından
Aynen gündüz şükür kurtuldukta gece malesef:(
0 oy
(16,132 puan) tarafından
Gece ve gündüz ayni anda verdim. 5 günde hallettik. Çocuk hazirsa 2 günde bile verilir bence. 
(650 puan) tarafından
Kaç aylıkken başladınız
(16,132 puan) tarafından
28 aylik olmasina 1 hafta vardi.
0 oy
tarafından
22 aylıkken başladim öğretmeye 28 aylık hala arada bazen söylemeyi unutup altına ediyor ama geceleri hiç altına etmiyor öğrendi gece kalkıp tuvalete gidiyor kendi kendine beceremezse beni uyandırıyor 
(650 puan) tarafından
Maşallah banada gece zor gibi geliyor
0 oy
(57 puan) tarafından
Canim uzmanlar ikisini aynı anda bırakmanın doğru olduğunu söylüyor. Gündüz çıkar akşam tak çocukta kafa karışıklığı yapar diyorlar. Ben de yakin zamanda başlayacağım bakalım nasıl olacak
(650 puan) tarafından
Bende bir kaç gün içinde başlıcam
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Çocuk hazırsa hemen öğrenir ayrı ayrı verilir mi bilmiyorum bence takip et gece bezini islatmiyorsa şayet öyle başla benim kız gece bezini islatmamaya başlayınca geceli gündüzlü kestik bez takmayı
(650 puan) tarafından
Gece ıslatıyor ama kaldırırm diye düşünüyorum
(4,589 puan) tarafından
Dene bakalım canım
0 oy
tarafından
Bir buçuk yasinda ... Bezden açtım 2 saat içinde cisim var demeye başladı ....... Hafif pijamaya kaçırma oluyordu ama çok şükür ki ne koltuğa isedi ne halıya ..... Bir hafta önlem olsun diye bez bağladım ama gece isemedi hiç .... Sonra bezide açtım .... Gece tuvalet aliskinligi yok ... Yatmadan önce gidiyoruz sonra gitmiyor .... Akşam 7 ye kadar bol su meyve falan ... Ama yediden sonra sulu meyve falan yedirmedim 2 hafta boyunca ..... Benim komsumd 3 yaşında açtı kız ne koltuk bıraktı ne hali yatak hergun ıslandı 2 ay uğraştı çok zorlandı bence küçük yaşta daha çabuk ogreniyorlar 
(650 puan) tarafından
Benimki küçükken kabullenmedi şimdi bir daha denicem
tarafından
Çok sabır gerektiren bir meleğe sahipsin lütfen sakinlik ve kararlılıkla devam et :)
(865 puan) tarafından
Aradığım yorumu buldum cidden öyle çevremde 2 buçuk 3 yaş arası kendini ifade eswbilmesine rağmen öğrenmesi çok güç oluyor,daha erken başlamak doğru çocuk öğrenme kapasitesi açık
tarafından
Evet ve oyun yapıyor onu alkislaninca hoşuna gidiyor 3 buçuk yaşında kendi temizliğini yapma yaşı peceteyi kendi kullanıyor ellerini yıkıyor benim ki çok rahat erken açın şimdi oglum var onuda  bir buçuk yaşında açacağım
0 oy
tarafından
Tuvalet eğitimi sırasında ... Kesinlikle kalıcı bir yerlere gitme .. ben misafir bile almadım 1 ay nolur nolmaz diye bütün enerjeni çocuğa ayırman gerek dışarı işleri bile yapmıyorsun 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 103 göst.
15 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Humanin annesi (127 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 43 göst.
0 oy
3 cevap 95 göst.
0 oy
3 cevap 114 göst.

Kategoriler

1,440,290 soru

23,677,833 cevap

310,034 kullanıcı

...