0 oy
430 göst.
Diğer kategorisinde (235 puan) tarafından
Zor oldu kötü bir döneme denk geldim ama şükürler olsun doğdum bebeğimi kucağıma aldım. 9 ay boyunca yaşadığım mide bulantıları mide yanmaları uykusuzluk ve iğrenmeler sonunda son buldu. Bir kızım oldu adını şevval verdik bu ayın yüzü suyu hürmetine inşallah zeki ve hanım hanım bir kız olur. Tek dileğim evladım hafızlık makamına ulaşsın ve doktor olsun inşallah. Neden normal olamadım niye sezeryan oldum ne gibi sorunlar yaşadım sormak isteyen olursa cevaplarım. 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah 
(235 puan) tarafından
Çok saol canım Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(15,102 puan) tarafından
Gözün aydın canim simdi nasılsın Rabbım dilediğin gibi evladını yetiştirmeyi nasip etsin inşaallah 
(235 puan) tarafından
Amiin Allah razı olsun canım
0 oy
(885 puan) tarafından
Hah işte aradigim post da tam olarak bu.. 9 ay boyunca yasana  bulantılar igrenmeler falan gerçekten dogum yapınca hemen geçiyor mu diye merak ediyordum. Bu benim ikinci gebeliğim ilk kızımı 7 yıl.once kucağıma aldığım için bazı şeyleri unuttum. Ama bunda 7 aylık hamileyim herşeyi dibine kadar yaşadım ve hala da yaşıyorum hiç gecmicek sanıyorum. Sana da hayırlı uğurlu olsun canım Allahım analı babalı büyütüp hayırlı evlat eylesin inşallah. Adıyla sağlıklı yaşasin...
(16,147 puan) tarafından
Post sahibi değilim ama cevap vermek istedim. Evet hepsi bir anda sanki sende tekrar doğmuşsun gibi geçiyor bitiyor. Çok şükür verene ❤️
(885 puan) tarafından
Ay inşallah ya. Doya doya yemeyi içmeyi tiksinmemeyi kusmamayi iğrenmemeyi  kokmamayı özledim  :(
(16,147 puan) tarafından
Hamilelik zor ama dogurunca da bidaha ozluyorsun. Bende çok zor geçirdim şuan özledim 2 sene oldu doğum yapalı bir 3 4 sene geçsin istiyorum ama
(235 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun. Mide bulantılarım ve yanmalarım tamamen geçti iğrenmelerim biraz kaldı ama onlarda zamanla geçiyor. Mesela elim kumandaya sürünce ekmeğe süremiyodum gidip yıkıyordum. Böyle saçma sapan şeylerden iğreniyordum yumoş kokusu parfüm kokusu. Yüzde yüz geçmedi ama 90 geçti diyebilirim. 9 ayıma kadar kustum doğumdan sonra hiç kusmadım yediklerimin tadı tuzu yerine geldi. Benim bebeğim doğum kanalına hiç düşmedi hep yukardaydı sanki midemin üstünde gibi. Muhtemelen mide hassasiyetim ondan kaynaklandı. Hepsi geçiyormuş sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah
0 oy
(187,531 puan) tarafından
hadi gozun aydin 
(235 puan) tarafından
Saolasın canım Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Gözün aydın canım inşallah hafız olur kızın rabbim gönlüne göre versin 
(235 puan) tarafından
Amiin Allah razı olsun canım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 295 göst.
20 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (3,821 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 181 göst.
15 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aaadilara (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 131 göst.
1 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Demii (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 574 göst.
18 Kasım 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,300 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,728 soru

24,701,007 cevap

368,917 kullanıcı

...