0 oy
2,161 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (10 puan) tarafından
Ben hic esime sozumu geciremem siz nasil beceriyosunuz :))

52 Cevaplar

0 oy
(4,757 puan) tarafından

Ben bazen geçirwbiliyırum canım oda bazen hahaha her konuda değil :D

-Reklam-
0 oy
tarafından

Beyaza kara derse kıyameti koparırım ama genelde ne istersem yapar sözümü dinler ya canımın içi ne istediysem yapar kabul eder bazen önemli konularda kayınvaldem ben yetemiyorum seni dinliyor sen söylesene der tatlı bir dille sözümü geçiriyorum:D

0 oy
(142 puan) tarafından
Valla bişey yapmıyorum canim kocişim her aldigi karari benimle  paylasirda alır nisanliykende öyleydi... akıl akıldan üstündür diye benimde fikrimi duymak ister hep
0 oy
(25,195 puan) tarafından
Biz konuşup fikirlerimizi söyleriz en mantıklı olanı yaparız :) söz geçirme gibi bir çabamız yok :) 
0 oy
(7,119 puan) tarafından
Ekstra birşey yapmama gerek yok.  Düşüncelerime değer veriyor. Çoğu zaman benim dediğim gibi olur hep.
0 oy
(532 puan) tarafından

Benim sozumu gecirmeme gerek birakmiyo Allah razi olsun su zaman a kadar istedigim her seyi yapti itirazda etmedi aadece hosuna gitmediyse  yapmasak olutmu dedi ben istediysem ama yinede yaptik brn baktim dogru soyluyo yapmadik 

:D

0 oy
(48 puan) tarafından
Ben çözümü nasıl buldum biliyo musunuz 

Mesela bişey mi istiyorum . Canım sana bişey söyleyecegim baksana hani şunu alsak olur mu ama sen eğer sıkıntı var dersen almayalım cidden mesela böyle . Yaa eşiniz bişey dediği zaman sessiz kalarak inanin sessiz kalınca güzel oluyor. Ben ne zaman üste çıkmaya çalışsam daha beter oluyor . O yüzde tm canım sen bilirsin haklsiin diyorum sonra o sakinlesince anlıyor özür bile dilediği oluyor mühim olan kocaya cirkeflesmemek inanın cevremde kaç kişide gördüm yumuşak huylu sessiz kadın daha ilgi çekici oluyo
0 oy
(1,166 puan) tarafından
Nazlanarak mızmızlanarak iki göz yaşı akıtarak :) sonra bi bakıyorum hepsini yapıyor yeterki mızıldanmıyım diye:) ama bende eşimin her dediğini yaparım sözünden çıkmam karşılıklı oluyor o yüzden   Ama niyeyse kendi sözü geçiyormuş gibi yapar halbuki ben ne diyorsam o sözümü dinliyor. Maşallah diyim hep böyle olsun amin ❤
0 oy
(162 puan) tarafından
Hiç öyle bi sıkıntım olmadı 5 yıl sevgililik dönemin oldu 2 yıl nsan 2 yılda evliyiz  çok rahat dinletirim☺ baştan sıkı tuttum ben☺
0 oy
(77 puan) tarafından

Ben geçiriyorum heryönden çok şanslıyım nasıl beceriyorsun diyeceksin tatlı dile :D;)

0 oy
(2,533 puan) tarafından
Cırlayarak tavir yaparak 3 . Cilve:)))))
0 oy
(9,650 puan) tarafından
Geçiremiyorum... kaynanam yatakta ne istersen yaptirirsin diye nasihat verdiydi de ben sanırsam o kadınlardan değilim..  böyle takılıyoruz.. 
0 oy
(5,439 puan) tarafından

En büyük silahimla :D gozyaslarimmm

0 oy
(7,148 puan) tarafından
Bi kulağından girer diğerinden çıkar diye bi laf vardır ya bizde kulağına değmez bile umrunda bile olmam:(
0 oy
(912 puan) tarafından
İlk evlendigimiz zamanlarda birbirimizin hangi olaya nasil yaklasacagini dogal.olarak bilemiyorduk. 3sene oldu simdi birbirimizin fikirlerine guveniyoruz neye nasil yaklasmamiz gerektigini biliyoruz. Bisey yapmadan once mutlaka o bana ben ona sorariz ortak karar veririz. Soz gecirmek degilde bu daha cok adi neyse iste :))
(18 puan) tarafından
Benm eşim benden habersiz markete bile gidemez dışardan bakılınca çok sert ters birisidir ama benden çok korkar:)
(912 puan) tarafından
Biraz korkmalari iyidir ;))
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Oyle bir düşünceye sahip olmamakta geçiyor galiba işin sırrı..

Dominat olma söz geçirme gibi bi dert yok evliligimizde her şeyi konuşuruz birbirimizze anlatir uygun olanı yaparız ben degil biz olabilirseniz sen ben lafı olmuyor zaten
0 oy
(3,246 puan) tarafından

Yatak odasiii :D

0 oy
(2,483 puan) tarafından
Bazen oldugu halde birakiyorum cogu kez dedigime geliyo :dd

Ornegin bi şey yapicak anlatiyo gelip danisiyo hayir diyorum sonra kotu olucak dinliyomus gibi yapip kendi bildigini yapiyo sonra sonuclarina beraber katlaniyoruz bak diyorum ben sana demistim dedigime geldin evet diyip kediye donusuyo :DdD

Ama artık duzeldi cok sukur
0 oy
tarafından
Duygusallığa bağlıyorum hemen . Ve mantıklı şeyler söyleyince aklına yatıyor sozumu geçiriyorum 
0 oy
tarafından
aklına yatacak şekilde söyleyerek

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 194 göst.
14 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mrvgul (3,612 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 305 göst.
13 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Dilinniii (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 865 göst.