0 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde (17,607 puan) tarafından
Ya ben bezelye istedim eşim gitmiş bakla almış hayatında hiç yapmadım da yemedim de. Tadi nasıldır bilmem. Nasıl yapılıyor. Bezelyeyi yaptığım gibi yapsam olur mu koymalı patatesli falan. 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Bakla o şekilde güzel olmuyor emoş hasla yoğurtla sosla ben öyle seviyorum 
(17,607 puan) tarafından
Esim yoğurdu ağzına almaz asla
tarafından
O zaman haşla taze soğan yada normal soğanla tuz pul biber koyup kavur patatesli falan olunca yenmiyor o
(17,607 puan) tarafından
Ama ben sadece içini yapacam kabuğunu attım çok kalındı. Sadecs içiyle kıymalı patatesli de mi olmaz
-Reklam-
0 oy
(52,413 puan) tarafından
un konuluyor ona bende yaptim az önce kokusu cok guzel
(17,607 puan) tarafından
Nasıl yaptın ki fotosunu atar mısın canım
(52,413 puan) tarafından
anami aradim sordum bende salca sogan yap un koy az toz seker koy baklayi koy kasikla karıştırma bozulmasin tencereyi salla dedi tuzds koycan . bsn bardakta unu sulandirip koydum
(52,413 puan) tarafından
ela hasta kalkamam şimdi uyumayan cocuk ilaçlardan uyudu.
salca sogan yaptim unu bardakla sulandirip koyup baklalari koydum azicik toz seker tuz ve su koydum canim
0 oy
(5,773 puan) tarafından
Zeytinyagli yapiliyo, soganlari dogra baklayida uzerine koy zeytinyagi gezdir 1 cay kasigi seker at az su ekle kısıkta pisir, inmeye yakin dereotu koy, ben pek sevmem cok agir bi kokusu ve tadi var 

Bi de haslayip una bulayip kuzartiliyo
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Canim önceden babam alırdı biz soğan sarımsakla taze fasulye gibi az sulu yapardık kavurma gibi iyice suyunu çektir bilmiyom başka nasıl yapılıyor domates falan atarmiydik hatırlayamadim
0 oy
tarafından
Olmaz canım öyle normal yemek gibi az sulu yap istersen üzerine yoğurt dök ben severim ama damak zevki
0 oy
(138,118 puan) tarafından
 1yemek kasigi toz sekerle baklayi 10 dk hasliyolar snr normal kiymali veya sade salca baharat sogam vs pisirip yogurtluyon
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Eşek baklası- deli bakla mı yani iki adı vr taze fasulye gibi yapabilirsin
(17,607 puan) tarafından
Annem de eşşek baklası dedi biraz iri şekli fasulyeye benziyor zaten.
(7,791 puan) tarafından
Kuzum bunu biz küçük küçük doğrar yoğurtlu çorbasınıda yaparız aynı taze fasulye gibi yemeğinide yapabilirsn buzluğa at istersn siz yemezseniz annene verirsin
(17,607 puan) tarafından
Ben içini açtım kabuğunu attım çok kalındı.kabugu içi de 1 avuç çıktı buzluğa atmaya değmez
(7,791 puan) tarafından
Aa kız onu haşlaa güzelce pişince içini yiceksin kabuğunu atacaksn bi resim atar mısn bana

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 107 göst.
1 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Linkin (20,576 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 279 göst.
11 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Feride.me (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 266 göst.
10 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Seymasy (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 278 göst.
16 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde tirilice (75 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,817 soru

23,597,529 cevap

305,841 kullanıcı

...