Ay ne kadar utanç verici duruyomuş dışardan bakinca bende lisede kavga etmiştim mahkemelik olmuştuk 1 hafta uzaklastirma almistim gittim bide para cezasi ödedim
Sizde lisede kavga ettiniz mi hic
Liseye gidemedim
Yok kız hiç etmedim valla
İlk gittiğim lisedeki müdür ya naklini ver ya ben seni atarım demişti ikinci lisedeki müdür de bizi tramvay durağına kadar geçirirdi okul çevresinde edip başıma bela olmasinlar diye okulun arkasında sigara içen millete bulaşan sevgililere laf atan tayfaydik biz ayyy rezillik
Lise de değil de ortaokulda oldu Bade gül diye bir kız vardı sürekli onunla birbirimizi sataşıyorduk en sonunda kavgaya tutuştuk o beni dövdü ben onu dövdüm yani yerler ikimizin saçlarıyla doluydu en sonunda ikimiz birden böyle bir darbe yapınca yere düştük kafamızı masaya vurduk ama kafamızdan varya oluk oluk kan akıyordu badegül o sıra biraz böyle şey oldu baygınlık geçirecek gibi oldu ben de telaşlandım zaten hemen müdür falan geldi ambulans falan çağırdılar öyle gittik ondan sonra annem bu badegull evine dayandı aile kavgası oldu bayağı bir amannn rezillik şimdiki aklım olsa yaparmiydim hiç o badegül de şuan en yakın dostumdur
1,490,134 soru
24,353,761 cevap
346,620 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın