Aşkın tarifi yoktur ki..Seversin ama niye sevdiğini bilmezsin.Sevmek için hergün bir bahanen vardır. Sebebi varsa da o aşk değildir .Aşk dediğin sebepsiz bağlanmaktır. Aşkın acısı bile güzeldir kadehlere doldurup içmesini bilene .Neyse duygularım depreşti gideyim de aşkitomu bi kez daha seveyim
Yaşıyorsun aslında Bi kavramı bile yok.. Bak şimdi neler getirdin aklıma geçmişe gittim Bi an arıyım kocayı
Aşk bir poktur yemeyen yoktur
Aşk geçici. Yani sevgiyken gizli olan cazip gelen şey aşk heyecan aşk. Evlenince bunları yitiriyor insan. Çünkü gizli yaşadığın bir şey yok. Eğer aşık olduğun seni heyecanlandıran insan doğru kişiyse saygı ve sevgiye dönüşüyor aşk. Bu da en güzeli. Eşim bana aşık olduğunda 14 yaşındaydık ikimiz de farklı ilçelerde okuduk haftasonları ya o bizim o ben onların kapısından verdik görebilmek için. O zaman telefonum yoktu msn diye bir şey vardı orada beklerdim internet cafeye gitsin diye. Zorluk olunca bir şeylere kolay sahip olmayınca daha da büyüyir sevgin ilmek ilmek işledik sevgimizi yuvamızı. Şimdi aşık olduğum arkadaşım yoldaşım oldu. Aşkımız sevdaya dönüştü.
Derin bir konu
Birini çok sevip kavusamamak bence . Dokunmadan , belki sesini bile duymadan , içinin kavrulup birer birer döküldüğünü hissetmek bana göre . Karşında gorunce kalbinin çılgınlar gibi atmasi..
1,486,301 soru
24,299,351 cevap
343,961 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın