0 oy
383 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (914 puan) tarafından

Selam kızlar benim durumu bir ozetleyim kaynanamin iki oğlu var ve sanirim zamanında kayinbabayla problemleri olmus hâlâ aralarinda sevgi bağı yok gibi neyse ogullarina öyle bi rol yüklemiş ki kadin baksan ikinci üçüncü kocası sanki hâlâ onlarla uyumak ister esim otuz yaşında ben kendi ailemin yaninda o da kaynanamgildeydi bu yine tutturmus beraber uyuyalım diye bana çok abes geliyor duyunca cok sinirlendim bide bana söylüyor amacı neyse anlamadim. Sonra eşime dedim bak bu hiç normal bi olay değil bidaha sakın o da tamam dedi. Zaten ilk başlarda sürekli ben seninle yatsam diyip duruyordu sürekli esime oda sacmalama diyordu meğer kadin diger ogluyla da hep uyurmus. Sürekli benle konuşurken esimi över artık çok bunaldim diyorum bende yeter artık ne övdün diye bebeğim olacak diyor oglumun gözlerine bak onunkine benzesin yok dedim aynaya bakıyorum bana benzesin bi morali bozuldu :D o öyle dedikce **** oluyorum sevmiyorum oğlunun gözlerini ben diyorum aslı yok tabi ama.. benmi cok abartiyorum ama normal degil bence

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Offf Dünya hali. Öyle çirkin oldu ki herşey. İnsan ne düşünsün bilemiyor. Yani kaynanama gidince eşim uzanirken annesi gider yanına uzanır ama hani üç saniye beş saniye. Bir anne kadar yani ozlemden. Ama beraber uyumak bunun için ısrar etmek. Bilmiyorum canım kalbine fesat doldurmayayim. Allah yardımcın olsun

(914 puan) tarafından
Allah a şükür esim akıllı da ben konuşunca anlıyor canım bekar ogluyla daha bi düşkünler birbirine Allah onun olacak eşine sabır versin benim esim cok rest çeker aramaz sormaz bana sıkıntı çıkardığı zaman o yüzden kötülüklerini baya sınırladi şükür ama şuan ne kadar iyi de olsa yaptıkları çıkmıyor içimden
(914 puan) tarafından
Uyuma konusu bende cok sert. Çıktım esimde hiç sevmiyor zaten ama kadın öyle bi ısrar ediyorki bide bana dert yanıyor oglum benle hiç uymak istemiyor niye istemiyor diye çıldırıyorum
-Reklam-
0 oy
(1,211 puan) tarafından

Yani oğluyla uyumak mantığını çözemedim kafamda . Evlat sevilir tabiki ama gayri böyumus evlenmiş  avradi var gidip de avradi varken yatalım demek komik geldi Allah'ım affetsin . Allah sana da dayanma gücü versin  daha neler neler yaşıyordur bu kaynanayla sen belliki oğluna düşkün biri :angel:

(914 puan) tarafından
Hemde neler anlatsam roman olur eşimde benim etkimde çok kalıyor annesinden soğuyor onu da istemiyorum ama öbür türlü kadınla basetmek imkansız. Düğüne gidiyoruz esime kız gösteriyor su kiza bak ne güzel diye esimde bekar ogluna al o zaman diyor ha orda esim güzelmiş dese ona da gönlü olmaz gelinimde guzel der mesela böyle acayip insanı deli edecek tür. Ne iyiliği belli ne kötülüğü. Ha bana oynuyor gibi geliyor çünkü eşimin beni çok tuttugunu ve bana kötü davrandikca oğlunun ondan uzaklaştığını bildiği için öyle davrandığını düşünüyorum hicbiseyi samimi gelmiyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 204 göst.
2 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 726 göst.
10 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Lelsie baya (704 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 401 göst.
11 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,022 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,073 soru

24,409,847 cevap

350,820 kullanıcı

...