0 oy
210 göst.
Diğer kategorisinde (254 puan) tarafından
Pazartesi günü görümcem Şırnak tan kayseri ye bize gelicek gelirken de abisine izin al 4 5 gun demış hep aynısı oluyor eşimde izin alıyor ya tamam bacısı ama benım bır işim olduğunda izin al dedıgım de eleman yok tek calışıyor um dıye bahane buluyor, dahayenı aradım bacın geliyormuş dedım hemen Kaç günlüğüne diye soruyor ya, haksızmıyım kızmakta

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kardeşi çok sık gelmiyorsa Bence abartma malısın
(254 puan) tarafından
Kardeşi bizim evimizden kacarak evlendi hep bizi suçladılar araları ıyı değil
-Reklam-
0 oy
(4,990 puan) tarafından

Bence anın tadını çıkar :)

0 oy
tarafından
Canım seninle gece gündüz beraber. Şehir dışından gelen kardeşi için izin alıyor kızacak ne var ki bunda. Rahat rahat görüşmek istiyordur
0 oy
(15,302 puan) tarafından
Ben olsam kizmam ya. Gezdirecektir vakit geçireceklerdir. Evleniyorlar diye aileden tamamen kopmasi gerekmez. 
0 oy
tarafından
Gurbette yaşamak ya da gurbette ailenin yaşaması çok zor bir durum eşin de mutlu oluyordur ya da kardeşini mutlu etmek istiyordur bir ihtiyacın olduğunda kenarda köşede bırakacak değil eşin sinirlenme bu kadar canım
0 oy
(66 puan) tarafından
Bu adam zaten yedi yirmi dört benle uzakta yaşayan ailesi var arada sırada görüşüyorlar  tabiki izin alması gerek öyle bi rahalığı varsa hiç karışmam aksine mutlu olup bu sürede neler yapabiliriz diye planlar yaparım. Ayy benim kocam nir gün işe gitmesin sıkılıyorum kovalıyorum evden valla bütün rutinlerim kaçıyor işlerim kalıyor sevmem 
0 oy
(840 puan) tarafından
Yani haklilik payın var ama o kadar da değil yani kuzum bisi olmaz o da şehir disindan geliyor 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 727 göst.
16 Ekim 2020 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 221 göst.
27 Kasım 2022 Diğer kategorisinde tazeAnneee (774 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 304 göst.
10 Aralık 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 307 göst.