0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde (774 puan) tarafından
Kaynanam dün üzerinize afiyet palamut pişirelim yer misiniz falan diye sordu neysee.. benim hiçbişeyden haberim yok evde rahat rahat işlerimi yapmaya çalışıyorum sabah kahvaltısını geç yaptık diye akşama da çok acele etmedim Allah var.. kaynanam eşimi aramış bizim evde yemek yicez die eşimde söylemiş benim daha yeni yemek yapmaya başladığımı geldi bana söyledi annemler yemeğe buraya gelecekler diye gelsinler başımla beraber ama ya ben burda neciyim Allah aşkına dedim insam bana da zamanında haber eder bende ona göre bişeyler yaparım dimi ama belki o gün bi planımız var bi yere gidicez görümcemide çağırmış herkesin bizde yemek yencenden haberi var bi benim yokk geldi sinir olma kendisi pilav yapmış önceki günden çorba da vardı diye çorba da getirmiş ama olsun ben bana haber verilmediğine kızıyorum... Acele acele stresle yemek yaptım bide bana çorba yapmasaydın keşke diye haberim olsa yapmazdım dedim içimden ama gerçekten çok kızdım hepsiyle altlı üstlü oturuyoruz diye böyle yapılmaması lazım ya bi çaya gelmek isterler eşimi ararlar sinir oluyorum bu evde hizmet eden kim evin kadını kim yahuuu önce bi onu arayın bi ona haber edin haksız mıyım Allah aşkına yüzümü düşürmedim yine de güler yüzlü olmaya çalıştım ama sinir oldum bu net yani 

5 Cevaplar

0 oy
(6,048 puan) tarafından
Altlı üstü oturunca oluyor böyle şeyler önceden söylemek lazım ayıp işte Amaann anlamazlar boşver hiç stres yapma 
(774 puan) tarafından
Valla aklı olan varsa altlımüstlü yere gelin gitmesin gerçekten
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşinle  konuş  bikackez ben musait degilim onu arayin desin o zaman öğrenirler 
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Hadi onlar haber vermio eşin nie aramıo canım seni erkenden haber etse valla ben olsam eşime çatarım
(774 puan) tarafından
Yok kuzum eşimi de akşam vakti tam yemek yeneceği sıra aramışlar evdeydi adam hemen mutfağa geldi annemler burda yemek yiceklermiş.diye kızdım zaten valla bana kızma bbende şaşırdım dedi o adama da ne diyim şiödi
(3,504 puan) tarafından
O zaman hiç bişi hazırlamican oturup makarna yesinler
(774 puan) tarafından
Öylede yapamıyorum işte kızsamda yine upraşıyorım üf
(3,504 puan) tarafından
Valla ne desen haklısın cahilce davranış bnce
0 oy
tarafından
Sende hazırlık yapmasaydin gelceginizden haberim yoktu derdin birdaha nasıl haber verirlerdi
(774 puan) tarafından
Ya insan o saatte yemek yicek zaten ister istemez kendimize bişeyşer hazırlıcam onlar da bunu biliyo hiç haber verme gereği duymamışlar saolsunlar
0 oy
(236 puan) tarafından
Benim kayınbabam kaynanam köydeler onlar gelincede öyle yapıyorlar yakınımda görümcemin biri oturuyor herkesin haberi oluyor bi eşimle biz bilmiyoruz bide bakıyorm pat geliyorlar en son tepkimi koydum araya mesafe koydum bıraktılar ama 7 yılımı aldı bu
(774 puan) tarafından
Valla ben daha 2.5. Yıllık evliğim offf...  Haber etseler cidden hiçbişey yok hem daha güzel şeyler hazırlamaya çalışırım çocuğum var bide valla eşim baktı öyle mutfağa gittim yeöek yapmaya hep beni istiyo yanında zar zor yapıyorum zaten
(236 puan) tarafından
Ufaktan ufaktan dalgaya alarak laf çarp bence bilsem şöyle yapardım böyle yapardm ne yapacağımı şaşırdım keşke haber verseydinizde şunu yapsaydm falan de
(774 puan) tarafından
Nolcak yabancı mıyız biz derler eminim bazen bişey diyince genelde dediği laf budur kaynanamın
(236 puan) tarafından
Ben öyle şeylere hap karşılık veriyorum olsun böyle olmuyor diyorum
(774 puan) tarafından
Anlıcanı bilsem dilimde tüy bitene kadar söylerim ama malesef

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 304 göst.
10 Aralık 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 337 göst.
15 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy