0 oy
199 göst.
Diğer kategorisinde (129 puan) tarafından
38 haftalik hamileyim gebelik zehirlenmesinden dolayı bu hafta normal doğum olacak nedendir bilmiyorum ama günlerdir hep ağlıyorum ona kavuşacağım için sabırsızım mutluyum ne heyecanlarla odasını yaptım ama doğumdan çok korkuyorum suni sancidan doğumdan muayneden bile evde iş yapamaz oldum çok ağırlaştım halsizim herşeye ağlıyorum bebeğime benim yüzümden bisey olursa dayanamam 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Onun için de olsa kensin için de olsa bebeği strste sokuyorsun canım sakin olmaya çalış her şey güzel olacak
-Reklam-
0 oy
(7,780 puan) tarafından
Panikleme kuzum herkes bir şekilde atlatıyor su akıp yolunu bulacak merak etme bir bakıcaksın kucagında:)
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Benim yüzümden birşey olsa dayanamam diyorsun guzum ama o senin ağladığını hissediyor. İyi şeyler düşün . Dua et bol bol. Yasin oku Meryem suresi oku. Aklını meşgul etti ki kötü şeyler düşünme . Rabb'im hayırlısını versin amin. Hayırlı doğumların olsun. Sağlıcakla kucağına al inşallah bebisini. 
0 oy
(611 puan) tarafından

Güzelim sakin ol strese girme.  Şöyle düşün bebişi sonsuza kadar içinde tutamazsın.  Hayırlısıyla illaki o doğum gerçekleşecek.  Zaten kaçınılmaz olan bir durum varsa ne diye güzel güzel geçirmiyorsun hamileliğinin son günlerini.  Ki o kadar çok arayacaksın ki bu günleri vallahi özleyeceksin hamileliği.  Kendine de bebeğine de zulüm etme. Ben bekarken hamile kadın görünce korkardım. Lisedeyken normal doğum videosu izlemiştim de korkmuştum.  Hatta bebeğimi dünyaya getirene kadar şu hayatta en çok korktuğum şeydi doğum.  Sancısıyla, doğumuyla her şey üç saat sürdü yeminle. Üç saat sonra dokuz aydır içimde taşıdığım mucizeyi aldım kucağıma ve herşey silinip gitti bir anda.  Sakin ol, rahat ol.  Canın ne kadar yanarsa yansın hepsi geçiyor işin sonunda bir mucizeyle başbaşa kalıyorsun.  :)

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 316 göst.
0 oy
5 cevap 276 göst.
25 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Seldaekinci (530 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 141 göst.
14 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 647 göst.
4 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu

411,005 soru

12,369,158 cevap

42,243 kullanıcı

Kategoriler

...