+1 oy
1,322 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,365 puan) tarafından

Çocuğa sorulur gibi saçma oldu ama merak ettim:D nedenleriyle birlikte yazabilirsiniz<3sevgiyle kalın 

62 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Babaannemi hiç tanımadım. Ama tanısaydım sevmezdim. Ananem tabikide ♥️
(3,365 puan) tarafından
Niyeki
tarafından
Anneme yaptıkları.
(3,365 puan) tarafından
Genelde o yüzden sevilmiyor sanırım
tarafından
Malesef ki :)
-Reklam-
0 oy
(786 puan) tarafından
Annanemmmmmm tabi  annemin bizim maddi ve manevi olarak hep yanimzda oldu. Çünkü babam bizi terketti başka kadınla gitti ve babanemde annemin yıllarını aldı. O kadınla babamı onayladı  
(3,365 puan) tarafından
Hayırlısı. Herkes yaptığını er yada geç görecek
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Babaannem kötü bi insandı anneme çok çektirdi. Annem evi temizlerken halıları örtüleri dışarı çıkarırdı köyde babannem de gelin beni sokağa atıyo yemek vermiyo diye köyde bahçede tel örgünün arkasından komşulara bağırırdı. O yüzden sevmezdim. Ananem melek gibi bi insandı biz İstanbul o yozgatta yaşardı görüşemedik sık sık ama melekti. Tabiki onu daha çok seviyordum. Allah rahmet eylesin 
(3,365 puan) tarafından
Ah şu kaynanalık :( Allah rahmet eylesin. Öylesinide Allah affetsin
(25,196 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
tarafından

Babannemi görmedim duydugum kadariyla sirret bi avratmis rahmetli :D ananemide gordum ama sevmezdim fazla hatta hic sirf annem uzulmesin diye bakardim onada 

(25,196 puan) tarafından
Babaannene çekmişsin demekki
(3,365 puan) tarafından
Hayda :)
tarafından
Yok gı beni en mert halama benzetirler djhdhd babannem ayni senmiş jddjjd
0 oy
(22,059 puan) tarafından
Babaannem le dedemi daha cok seviyom 
(3,365 puan) tarafından
1.oldunuz babaanne seven olarak :D
(22,059 puan) tarafından
Valla canim soyle diyim her 2 gune bi arar sorar annem babam ayri olmasina ragmen birbirimize duskunuz valla
(3,365 puan) tarafından
Helal olsun :)
(3,365 puan) tarafından
Maşallah
0 oy
(8,058 puan) tarafından
Anneannemmm. Babaannem alzaymir di öyle iyiliğini görmedim. Bi de babamı 40 yasinda doğurmuş cok yasliydi. Ama anneannem farklıdır her yaz gider anneannemde 3 ay kalirdim geçirdiğim zaman, bana karşı iyi davranislar olarak anneannem
(3,365 puan) tarafından
Ne güzel. Eski günleri bende çok özlüyorum. Anane evi gibisi yok❤️
0 oy
(772 puan) tarafından
Anneannem tabi ki,o benim canım. Fedakarliği,sevgisi,merhameti kimseyle kiyaslanamaz bile ❤
(3,365 puan) tarafından
Ananeler candır. Aslında her insanı sevdiren veya sevdirmeyen yine kendi yaptıklarıdır. Bende severdim çok yaşamadı rahmetli ben ortaokula giderken vefat etti :(
(772 puan) tarafından
Kesinlikle öyle canim. Allah rahmet eylesin. Benim anneannem yasiyor cok sükür,Rabbim ona uzun ömürler versin. Onu kaybetmek cok üzer beni:(
0 oy
tarafından
anneannem ben 16 yasındayken vefat etti yanında buyudum babam ıc guveysıydi cok severdim rahmetliyi nur ıcjnde yatsın

babaannem babam 2 yasındayken ölmus uvey annesı buyutmus ama anne gıbı olmaz tabı askerden gelince ayrılmış yanından kndı yuvasını kurmus ıc guveysı gelmıs annemın aılesıne öz olsa nasıl olurdu bılmıyorum ama bır kopukluk vardı  gıdıp gelınse de anneannem gibi asla olamazdı oda nur ıcınde yatsın kımse kalmadı vefat etti hepsı 
(3,365 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin hepsine.çocukluktaki anane babaanne evi farklı oluyor, çok sevilmesede yinede küçük olduğun için anlamıyorsun.
tarafından
Aynen ama sonradan dusununce anlıyor insan
0 oy
(4,499 puan) tarafından
Öncelikle ikiside vefat etti Allah rahmet eylesin

Babaanne ile 17 yaşına kadar aynı evde yaşadım ve çok çektirdi seviyordum ama tek söylediği bir sözden dolayı ondan nefret etmeme yetti (annem bana hamile iken annemin karnına vuruyormuş bebek yani ben düşeyim diye) yatalak kaldı evlenmeden bir ay önce yine baktım altına varana kadar aldım

Anneannemi çok seviyorum sadece tatillerde yanına giderdik ama bir dediğimi iki etmezdi el Bebek Gül Bebek geçerdi tatilim yanında sadece bana değil tüm torunlarına aynı davranırdı ☺️
(3,365 puan) tarafından
Kötü olmak niye daha kolay anlamıyorum. Allah affetsin onuda. Dünyada çektiği, günahlarına kefaret olsun ne diyelim. Anane evi başka.. Allah rahmet eylesin hepsine
(4,499 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(968 puan) tarafından
Babannne gelinin cocugu anneanne kizimin cocugu diye severmis diye bisey okumustum... babanne biraz daha soguk oluyor oda gelinden sebep herhalde ikisinide tanimadim ama kizimin cok sukur hepsi yasiyor herkesin sevgisini gorsun hissetsin istiyorum
(3,365 puan) tarafından
Kendilerini sevdirmek kendi ellerinde aslında. Ben ananesinden çok babaannesini seven çok çocuk gördüm. Biraz fedakarlık biraz sevgi yeterde artar.. Ama dediğin gibi gelinden dolayı soğuk duruyorlar. İkiside evladından canından. Nasıl kıyar insan
0 oy
(570 puan) tarafından

Babannemi sevmiyorum anneannemde eh iste:D

(3,365 puan) tarafından
Heheh o da iyi :))
0 oy
(17 puan) tarafından

Babaannem bizi hiç sevmezdi o yüzden onu sevmiyorum kaç yıldır da görmedim zaten. Anneannem i çok seviyordum anne gibiydi ama10ay  önce trafik kazasında kaybettim :(

(3,365 puan) tarafından
Dediğin gibi biraz karşılıklı sevgide.. Allah rahmet eylesin üzüldüm :( mekanı cennet olsun
(17 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(1,964 puan) tarafından
İkiside birbirinden fena küçükken babannemi daha çok severdim o zamanlar saf zamanım anneme yaptığı kötülükleri çok görmezdim büyüdükçe aklın ermeye başlayınca ondan da soğudum. Annanem uzaktadır çok s***görmeyiz 3-4 yılda bir zararı yok ama söylenmeye başlayınca susmaz :)) babannem rahmetli oldu çok uğraşmışimdir diyaliz hastasıydı ben gotururdum ömrümden ömür yedi.  Doktor bile bana helal olsun 19 yaşında iyi uğraşıyorsun bununla derdi bir gün över 2 gün söverdi bana pansuman yapıyorum diye laf ederdi. İlaç veriyorum diye bir geberde kurtulayim ilaç verme derdi. O yüzden nötr diyeyim :)
(3,365 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin. Kaptın sevapları inşallah ;) :) arada olur öyle yaşlılık, hastalık
(1,964 puan) tarafından
Hep demisimdir babanne inşallah bana ettiğin dualar bedduandan fazladır :)) Millete kötülük yapar derdim ki cehennemde yanacaksin babanne sanane sen mi çekeceksin benim günahlarım ben yanacam sanane derdi ;)) Güldürürdü beni bakma öldü diye şuan gulebiliyorum o zamanlar bekardim anneme yük olmasın diye ben kosusturdum şimdi yasasa gariban kız kardeşim kosustururdu annem üzülmesin diye.
(3,365 puan) tarafından
Büyükler yapacağına fedakarlık. İyi davranacaklarına küçükler yapıyor hep. Olsun insanlık bizde kalsın Allah görüyor
0 oy
(3,169 puan) tarafından
İkisini d3 severim çocukken anneannemi daha cok severdim o zengin sürekli para verirdi
(3,365 puan) tarafından
Heheh alemsin :))
0 oy
tarafından
Babanem ❤️ canimin ici, nur icinde yatsin ❤️ annem babam calisirken beni buyuten, okutan, saran sarmalayan pamuk babanem ❤️

17 yasinda kaybettigim annemin ardindan beni 1 kere aramamis ve sahip cikmamis ananemi ise kabusumda bile gormek istemem. 
(3,365 puan) tarafından
Al işte ananeler daha çok sevilir derken.. Allah rahmet eylesin hepsine, mekanları cennet olsun
tarafından
Aminnnnnnn ❤️❤️❤️❤️
0 oy
(12,880 puan) tarafından

Babaannemi hiç görmedim tanımadım 

Ananemi severim ama öyle aman aman değil :D

(3,365 puan) tarafından
Heheh :))
0 oy
(1,291 puan) tarafından
Babaannemi hic sevmezdim surekli annemi kotulerdi son zamanlardada gotunu bn bezlerdim ama bnden kotusu yoktu anneannemde gecen huylandrdi bni zaten simdiye kadar toplasan 20 defa ya gordum ya gormedim yemek hazrladm gel nene otur dedim eşin otursunda diyo yani erkekleri kadinlardan üstün görüyo 
(3,365 puan) tarafından
Allah biliyor boşver aldığın sevabı düşün
0 oy
tarafından
anneannemi ama babaanemde ailenin buyugu hukumet gibi kadindi. sever sayardik onuda :)
(3,365 puan) tarafından
Oo iyimiş. Hanımağa :))
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Tabiki anneannem çünkü onunla büyüdüm babaannemi görmedim pek fazla onu da severd belki
(3,365 puan) tarafından
Hmm mutlaka
0 oy
tarafından
Babaannem daha babam 13 yaşındayken vefat etmiş yani hiç taniyamadik ama anneannemi çok severim 
(3,365 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin

İlgili sorular

0 oy
59 cevap 1,169 göst.
29 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Elif aydmeir (682 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 447 göst.
16 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde S.m.h (93 puan) tarafından soruldu
+1 oy
43 cevap 904 göst.

Kategoriler