+1 oy
1,004 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Dün annemgile gittim kızımın aşısını yaptırdım diğer iki oğlum dışarıda oynuyordu Suriyeli bir kadın hem hamile hem de elinde ekmek bıçağıyla çocuklarımı peşinden koşuyordu napıon sen dedim bana bağırdı birşeyler söyledi hemen polisi aradım şikayetçi oldum. Gerizekalı ya ağzıma gelen herşeyi söyledim temasta bulunmadım suçlu çıkarım die. Çocuklarımız dışarıda oynayamayacak mı ya ALLAHTAN peşlerinden çıkmıştım yanlarına dikkat edin kızlar çocuklarınıza etraf psikopatla dolu.. Kızımın gününü de mahvetti tüm moralim bozuldu dün ya, sabahtan öğlene kadar karakoldaydım.. Madem artistlik yapıyordunuz ülkenizde yapsaydınız dedim. Afedersiniz ama o bıçakla senin a.nı deşerim dedim.. Bu ne ya artık gerçekten gitsinler ülkelerine.. 

23 Cevaplar

0 oy
(181 puan) tarafından
ağzına sağlık haketmiş
tarafından
Polisler bile sinirlendi kolundan tuttukları gibi attılar arabaya hiç sorgu sual yapmadılar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Defolup gitseler keske
tarafından
Bnce de yeter artık ya gitsinler  el kadar çocuklar napmış olabilir de bıçakla kovalıo çocuklarımı ben sakin kaldım keşke dövseydim
0 oy
(3,128 puan) tarafından
Nefret ediyorum hepsinden. Bugun disarda oğlumu gezdirirken videoya alindik. Kahkaha atıyorlardı. 3 kisilerdi yanimda oglum olmasa o telefonu montelerdim bi yerlerine ama maalesef yapamadim.
tarafından
Şerefsizler ya artık gitsinler ya bu ne böyle dışarı çıkamıoz
(3,128 puan) tarafından
Aynen öyle keske gitselerse rahat etsek. Ya yillarca siyahilerle yasadim arkadaslarimda oldu ayni mahallede bir olaylarini bile görmedim. Irkçılık yapiyosun dediler cevremdekiler ama gördüler baskalari bunlar gibi kudurmadılar. Ipini koparmış hayv.an gibiler
tarafından
Siyahilerin gerçekten Bi zararı yok ama bunlar kudurmuş köpek gibi saldıracak yer arıyorlar yolda giden kızı taciz etmiş Suriyeli Bi erkek saat sorma bahanesiyle yeter artık çoluk çocuk dışarı çıkamıoz tek gidemiyoz Bi yere
(3,128 puan) tarafından
Haklisin insallah tez vakitte giderlerde kurtuluruz Edepsizlerden
tarafından
İnşaALLAH cnm

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,167 göst.
26 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Deniz. 01 (2,248 puan) tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 895 göst.
20 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Cansu. Murat (302 puan) tarafından soruldu
0 oy