0 oy
190 göst.
Diğer kategorisinde (115 puan) tarafından
Kızım iki yaşında kreşe alıştırmaya calisiyoruz .ağlıyor ben ise hemen başlamak zorunda kaldım üç gün götürdüm annem iki gün daha goturcek bekleyecek umarım alisir .çok zor uyuyordu bırakıp çıkmak .senelerdir hangi ise girsem bı sorun çıktı kimya mühendisiyim buarada .işime sevinemedim bile aklım kızımda dokunsalar aglicam .servisten inip geri dönecem.neredeyse .is konusunda çok sansizimdir resmen boşuna okuduğumu hissediyorum hep 

3 Cevaplar

0 oy
(849 puan) tarafından
Bende kimya teknikeriyim benimde iki aylık bebeğim var banada çok zor gelir herhalde çalışmak Allah yardımcın olsun güzel düşün. Bebeğine bakan annenmis bak için rahat olur en azından çalışmak da güzel inşallah herşey güzel olur sizin için 
(115 puan) tarafından
Kuzum cumartesi annem bakacak krese veriyoruz ama annem suan kreşe gidip ilgileniyor çok zormuş ya servisteyim ama aglicam . teşekkür ederim güzel dileklerin icin
(849 puan) tarafından
Yaa çok iyi anlıyorum seni ne zordur onu bırakıp gittin benimde aglayasim geldi valla ama alışırsın zamanla ilk gün tabiki zor olacak. Çalışmak da ihtiyaç geçim Zorrr benimkide biraz büyüsün mecbur bende calisicam off of
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende calisicam oglum biraz buyusun suan kucuk kaynanam bakmak istemiyor evlerinde koprk var bahceye koyamam diyor bende kopekle birakamiorm ona cnku cok saldirgan. Annem bakarim diyor ama memlekete gidicek kişin gelir yazin giderim diyo dusununce içim parçalaniyo nasi birakirim diye ama bi ev almak istiyoruz annem bir miktar para vericek birazda calisip borca girip alalim diyoruz bakalim en azindan daha rahat ederiz evimiz olunca borc bitince calismam 2nci cocugumu yaparim bu sekilde kirada tek maasla cok zor cok 
(115 puan) tarafından
Bizde kiradayiz hem ev alalım hemde kendi ayakalarimin üstünde durim diye çalışmak istiyorum ama zor çocuğu bırakıp gitmek serviste gözlerim doldu
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Rabbim kolaylık versin canım çalışan kadınlara çok imrenirim her zaman kızında anannesinin yanında güvende bence sen bugünlük işine odaklan kolay gelsin♥️♥️♥️♥️☺️
(115 puan) tarafından
Canım annem bakmicak kreşe gonderiom annem alistirana kadar kreşte beklicek ama ağlıyor ya durmuo
(2,252 puan) tarafından
Ee çalıştın mi bugün nasıl geçti
(115 puan) tarafından
Yarım gündü canım fena sayılmaz işi ogrenmeye calisiyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 424 göst.
21 Mart 2020 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,437 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 264 göst.
1 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pasaninannesi44 (500 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 249 göst.
12 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Reyhan14 (157 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 807 göst.
16 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,088 soru

12,405,615 cevap

44,595 kullanıcı

Kategoriler

...