0 oy
431 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,336 puan) tarafından
Smdi şuradan basliyim dün kaynanm görümcem gezmeye gtti gorumcemin cocklariyla kızım ayni okuldalar öğlen büyük oğlu okuldan çıktı bna geldi annesi yk diye ewde neyse okul.cikis saati geldi görümcem aradı oğlunu kardesini alırsın ben geç gelcm dedi bende telefnu aldm abla dedm gec kalmayın cocklar bir araya geldimi kavga ediyorlar dedim eee çıksınlar yukarı anneme.gelcz dedi yukarda tek nasıl kalsnlar dedm birbirlerine zarar verirler dedm gelyoz gelyoz diye kapatti okula gttm baktm.esini göndermiş okula aldirtmaya neyse ewe geldm baktm kaynanmla gorumcemde geldi kaynbam la konusuym görümcem bna sırtını donerek hadi anne görüşurz dedi akşam oğlumu acile getirdm oglm serabalpalsi fecli 3 yasnda fenalasti ateşi çıktı yatış yaptılar bende duruma paylastm herkes eş dost msj attı görümcem gördüğü halde msj atmadı aramdi eşimi aramış işte bnde byle çok cekiyordm falan filan anlatmış telfn oglumdaydi halasını yanlışlıkla aradı görüntülü goumcem meşgule attı bidaha dönmedi sizce tavrimi nasıl koymaliyim ztb oğlum iyi dgl moralim çok bozuk 

5 Cevaplar

+1 oy
(17,902 puan) tarafından
Tamamen silerim ben böylelerini. Ilk iş olarak numarasini silmekten başlamalisin. 
tarafından
Cok dorruuuu
(1,336 puan) tarafından
Bide en büyüğümüz ortalığı hep karistryo
-Reklam-
0 oy
(925 puan) tarafından
Boş ver yaa bu kdr derdin içinde bi de görümceni kendine derd etme. Çocuğunla ilgilen Allah yardımcınız olsun
(1,336 puan) tarafından
Saol cnm Allah razı olsun
0 oy
(4,331 puan) tarafından
Kötü gününde yaninda olmayı muhattap olma  benzer bizede oldu eltimle hastaydik geçmiş olsun demiyodu fesatlık düşünüyordu korona olduğumuzda bizde konuşmuyoruz eşlerimiz de bizi tutuyo bayramda aradı ortalığı büyük olarak yatıştırmasi gerekirken konuyu uzatiyoor
0 oy
(83 puan) tarafından
Yokmuş gibi davran. Böyle düşüncesiz insanları kendinize dert etmeyin ya 
(1,336 puan) tarafından
Ztn stresliyim iyce sitrese soktu
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Bnce tavrın umursamamk olmalı. Haklısın ama o tavır yapıyor. Asla umursama . Umursadikca abartacak. Konuşursa konuş konuşmada konuşma. İstediğini yapsın o yokmuş gibi davran. Bı yerde patlayacak. Sende dersin bnm zaten çocuklarımla sıkıntım var. Seninkilerle bı araya gelince kavga oluyor. Gexmenintozmanincocuklarin okul saatine göre ayarlanan lazım. Başkasına guvenemezsin hele ki çocuklu birine asla. Üstüne üstlük bana rica bile etmedin. Emri vaki yapıyorsun bı de gel dediğim için bana tavır yaoiyorsun. Böyle biseyden kuseceksen küs bnm hiç itirazım yok de geç
(1,336 puan) tarafından
Çok doğru cnm her ne kdar olsa ben bu çocuğun annesiyim bna bı msj atman çok mu
(1,466 puan) tarafından
Dediğim gibi asla umursama. Kendisi hatalı. Sen kimsenin çocuğuna bakmak zorunda degilsin

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 2,308 göst.
12 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,170 göst.
30 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde poyrazaleyna (952 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 393 göst.

Kategoriler

1,502,650 soru

24,534,770 cevap