Kızlar eşimle tartıştık anneme geldim o dedi biraz uzak kalalım die, kötü Bi tartışma da değildi saçma sapan şeyler birbirimize sabrımız kalmamış hiç sanırm sevgi de yok gbi 3 çocuk var oğlanın okulu olduğu içn eşimle kaldı. Ne zaman döncem nasıl olucak bilmiorm elbette ki olumsuz bir karar alınırsa oğlum yanıma gelicek. Onsuz her geçen günüm zehir gbi belirsizlik beni çok yıpratıyor kimseye birşey diyemiyorum herkes neyin var diyor anlatmak istemiyorum içim sıkılıo, kimseye inancım kalmadı artık, evlatlarım için ayakta kalmaya çalışıyorum, bir yanım diyor ki yeter artk bak yoluna bir yanmda kurtulur mu acaba bu evlilik pişman olur muyum çocuklarımın hakkına girer miyim kafamda binlerce soru bildiğim tek birşey var hayat çok acımasız tek isteğim evlatlarım iyi olsun mutlu olsun kendimden geçtim artık bana dua edn olr mu eşm sorana kadar konu açana kadar hç bşey sormayım diyorm şuan umursamaz mutlu takılıyorum ona göre ama içim erio bir yandan da sizce nasıl bir yol izlemeliyim dua edn lütfen rabbim herkesin ailesine huzur versn