0 oy
426 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (683 puan) tarafından
Kızlar eşimle tartıştık anneme geldim o dedi biraz uzak kalalım die,  kötü Bi tartışma da değildi saçma sapan şeyler birbirimize sabrımız kalmamış hiç sanırm sevgi de yok gbi 3 çocuk var oğlanın okulu olduğu içn eşimle kaldı. Ne zaman döncem nasıl olucak bilmiorm elbette ki olumsuz bir karar alınırsa oğlum yanıma gelicek. Onsuz her geçen günüm zehir gbi belirsizlik beni çok yıpratıyor kimseye birşey diyemiyorum herkes neyin var diyor anlatmak istemiyorum içim sıkılıo, kimseye inancım kalmadı artık,  evlatlarım için ayakta kalmaya çalışıyorum, bir yanım diyor ki yeter artk bak yoluna bir yanmda kurtulur mu acaba bu evlilik pişman olur muyum çocuklarımın hakkına girer miyim kafamda binlerce soru bildiğim tek birşey var hayat çok acımasız tek isteğim evlatlarım iyi olsun mutlu olsun kendimden geçtim artık bana dua edn olr mu eşm sorana kadar konu açana kadar hç bşey sormayım diyorm şuan umursamaz mutlu takılıyorum ona göre ama içim erio bir yandan da sizce nasıl bir yol izlemeliyim dua edn lütfen rabbim herkesin ailesine huzur versn 

7 Cevaplar

+1 oy
(4,424 puan) tarafından
Karalı ol sen çaba sarf ettikçe emin ol esin laga luga yapacak ne yaparsam yapayım alttan alacak diyecek benim eşimde daha gectigim bu bayramda hiç yoktan sebep bana küstü ya insan bayram günü nasıl kusebilir eşine bayramlaşmadi benimle çektim resti hadi dedim yol orada bırak beni benden bu kadar ben kaldıramıyorum baya da ciddiydim ailemede açtım konuyu bakti ki ben kararliyim bu sefer o aşkım bebeğim bi tanem Özür dilerim sen haklısın kısacası g.tunu yiyim ayağı yaptı şimdilik duruyorum bakalım çocuklar için bende de üç tane var 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bana göre bir evlilik şiddet aldatma yoksa bitmemeli
(397 puan) tarafından
Valla bizde hepsi var hatta daha fazlası ama genede ben çocuğum için ayrilamiyorum
0 oy
tarafından
Kavga saçma olabilir ama bu noktaya gelindiyse birikmişlik var demkki. Hakkınızda hayırlısı olsun
0 oy
(916 puan) tarafından
Bacım olay ne onu anlat ki ona göre yorum yapalım yani sudan sebeplerle biraz uzaklaşalım demez herhalde kocan
0 oy
(7,799 puan) tarafından
Eşin nasıl bir insan bunu bilemeden nasıl yorum yapabiliriz ki canım. Yani kötü biriyse, evine bakmiyorsa,seni aldatiyorsa, sürekli problemli biriyse hiç düşünme ailenle kal derim. Ama bunlar yoksa hangi konular üzerine tartısyorsanz o konulara dikkat edin. Yani mesela bir huyunu sevmiyorsundur bunu kavga ederek söylüyorsan yanlış. iyilikle güzellikle tatlı dille soylemelisin. Birbirinize sesinizi yükseltmemeyi öğrenmelisiniz. Birbirinizde sorun olan ne varsa sakince çözmeye çalışmalısnz. 
0 oy
(966 puan) tarafından
Sorunsuz ev yok bu devirde.esinle konuşup sorunlarw çözüm bulun.kimin aklında bitip sorunları kim yaratiyorsa çocuklar için şans vermeli bence.bir değil iki değil üç tane çocuk bu.
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Çok merak ediyorum neden sen annene gidiyorsun eşin neden gitmiyor üç çocuğu mağdur ediyorsunuz 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 264 göst.
0 oy
7 cevap 820 göst.
1 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 860 göst.
13 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde Neslihan (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 266 göst.
28 Nisan 2022 Diğer kategorisinde 38 (254 puan) tarafından soruldu