0 oy
605 göst.
Diğer kategorisinde (7,375 puan) tarafından
Kızlar eşim gececi dün hırsız gelmiş balkondan tüpü ve komşumun elektrikli sobasını çalmış komsum uyanmış seslere görmüş bizim kapıyı iterken falan hırsız onu görünce kaçmış ama balkonun kapısının kilidi kırılmış şimdi eşim yine gececi ne yapsam ya 

20 Cevaplar

0 oy
(1,453 puan) tarafından
Ayy tobe kitle gene heryeri ışıkların hepsi açık olsun canım TV de açık olsun ses aç biraz 
(7,375 puan) tarafından
Valla napam bilemedin canım apatmandada tekim konsum da evde degilmis
(1,453 puan) tarafından
Hadi ya . Sen gene dediklerimi yap ışık TV açık olsun dua et bisey olmaz inşallah
(7,375 puan) tarafından
Inşallah canım
-Reklam-
0 oy
(20,300 puan) tarafından
Ay bu ara ne kötü şeyler oluyo kuzum uyuma pek derin dikkatli ol
(7,375 puan) tarafından
Valla korktum bende ne yapacam bilmiyom apartmandada tekim
(20,300 puan) tarafından
İşte bu kötü olmuş ya :(
(7,375 puan) tarafından
Sorma canım aslında tel örgü var bahçenin etrafında merdivenle çıkıp balkona girmiş eşimde balkonun kapısının iki kolunuza sökmüş açılmıyor ama korku sardı yinede
(14,126 puan) tarafından
Kacinci kat ay Allah a emanetiz
0 oy
tarafından
Ay canım geçmiş olsun ne olacak af gele gele hırsızlar haydutlar çıktı dışarı. Ben uyuyamazdim valla o kapı kilitlenmeden
(7,375 puan) tarafından
Eşim kapının kollarını sökmüş açılmıyor kapı ama korku sardı
0 oy
(6,963 puan) tarafından
Ya en çok korktuğum şey şu hırsızlık olayı inşallah yaşamam dikkat et cnm sende kapını bacanı iyice kitle insan uyuyamaz bile ya
(7,375 puan) tarafından
Eşim kapının kolunu sökmüş iki taraftanda açılmıyor kapı ama korku sardı
0 oy
(2,090 puan) tarafından
Benimkide gececi bu hafta kapinin arkasina bardak bardagin içine kaşık koyarım yanı başımda boş tüfek durur yastik altinda da çakı . Bizim burda pek olay olmaz ama nolur nolmaz eşim koy diyo hepsini
tarafından
Oraları çok bilmiyorum ama temiz yerlerdi sanki. Bende emek , Erenköy fln dicen sandım :D oralardan korkuyorum bende. Gerçi taşındık artık da .
(2,090 puan) tarafından
Ay yok emek kuyubasi Erenköy falan olsa tüfeğe sarılır yatarım kız. Vega nin oralar buralar emekli mahallesi
tarafından
Haaa tmm  biz Vadisehir'de oturduk, kizz veganin oralar çok güzel ki. Geniş , ferah, temiz . orda bir site vardı unuttum Kılıçoğlu miydi neydi orda ark oturuyordu hatta. Ben batikent ümitte doğum yapmıştım .
(2,090 puan) tarafından
O dediğin yer zengin yeri yavru biz daha mahalle icindeyiz tren geçiyo kapinin onunden o hattin üstünde oturuyoruz
tarafından
Anladım oraları bilmiyorum canım ben hastane harici toplasan 10 kere anca gitmisimdir. O da metro,vegaya fln .
0 oy
(2,997 puan) tarafından
Cnm apartmandami oturuyon bnde yalnizim cocuklarimla hep annemde kendi evinde yalniz kaliyor annem icin korkuyorum off 
(7,375 puan) tarafından
Evet apartmanda oturuyom canlarım kapıların demir parmaklı ama balkonun kapısına kadar gelmiş
(2,997 puan) tarafından
Kacinci kat cnm bn 2nci dukkan ustuyum :(
(7,375 puan) tarafından
1.kat canım ama arka balkon arkası bahçe yani telle çevrilmiş tele merdivenle çıkıp balkona girmiş
(2,997 puan) tarafından
Of tirsarim ben ya benim ev yuksek de annem mustakil bahceli evde yalniz kaliyor babam sehir disinda calisiyor annem icin cok uzuluyorum
(7,375 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun inşallah
0 oy
(123,030 puan) tarafından
bundan tirsarim ben balkon alcakmi
(7,375 puan) tarafından
Balkon alçak ama bahçe demirleri var irfan merdivenle çıkmışlar sonra balkona girmişler etrafı sarılı arka balkon arkası bahçe
0 oy
(845 puan) tarafından
Ayatel Kürsi oku canım 7 defa hiç birşey olmaz Allah'ın izniyle
(7,375 puan) tarafından
Inşallah canım
0 oy
tarafından
Hep hirsiz postu evde tekim tedirgin ettiniz beni 
tarafından
Sormaa yaa ayni durumdayim :/
tarafından
Aynn ikinci bu hirsiz postu
(7,375 puan) tarafından
Kusura bakma tedirgin etmek için yazmadım
tarafından
Yok tabiki paylasabilirsn bunu bizimle ondan demedim sadece tesadufun boylesi bugun evde tekim esim iste bir kac gun gelmicek daha yeni biride hirsiz postu atmista ondn
(7,375 puan) tarafından
Ben onu görmedim canım eşimde balkonun kapısının kolunu söktü açılmıyor ama beni de korku sardı
0 oy
tarafından
Ayy benmde bgn esim evde deil oyle deyince daha cok korktm yaa Rabbim cümlemizi korusun insAllah
(7,375 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
tarafından
Ben koltuğu çekiyorum üstünede hareket ederse düşecek şekilde demir tepsi koyuyorum bişey olursa ses gelsin diye 
(7,375 puan) tarafından
Valla hayla tekim sabaha kadar uyumadim
0 oy
tarafından
Tahminimce bida gelmez ama sen ne olur ne olmaz ışıkları açık tut ve elinin altına bı oklava falan koy esinede söyle seni her saat başı arasın yada msj atsın 
(7,375 puan) tarafından
Arıyor ama korktum sabaha kadar uyumadım kız
0 oy
tarafından
Canım bütün kapı ve camları kilitle, ayriyeten oda kapılarında kapat kilitle öyle yat 
(7,375 puan) tarafından
Kilitlenmiştir canım odaların anahtarı yok
0 oy
(1,837 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun dikkatli olun. Muhakkak gelip yoklar tekrardan. Bizimde camın demilerini sökmüşlerdi
(7,375 puan) tarafından
Hay Allahım sabaha kadar uyuyamadım
0 oy
tarafından
Okumam bile yetti. Allah korusun ya ödüm kopar. Valla ben olsam tüm ışıkları açar gerekirse uyumazdim.
(7,375 puan) tarafından
Uyumadım zaten canım
0 oy
(51,025 puan) tarafından
balkon kapisi nerdeyse oranin kapisinida kilitle mutfak veya oda 
(7,375 puan) tarafından
Anahtarları yol tatlım eşim kapının kollarını söktü açılmıyor ama beni korku sardı uyumadım sabaha kadar
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Bir daha gelmez herhalde Allah korusun 
(7,375 puan) tarafından
Inşallah gelmez ya
0 oy
(1,260 puan) tarafından
En korktuğum şeylerden birisi umarım yaşamam eşim ailesine falan gittiğinde yanlız kalıyordum hiç sıkıntı olmadı çok şükür sadece evlenmeden önce gündüz doğalgaz faturası yazmaya gelmişler o gün de eve hırsız girmiş ama nasıl girdi nerden girdi güpegündüz bilmiyorum

Senden kapını bacani kilitle öyle otur canım yakinsan aynı sehirdeysek falan istersen bana da gelebilirsin 
(7,375 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim düşünmen yeter kitledim ama korkudan uyuyamadim
(1,260 puan) tarafından
Esin bu hafta hep mi gececi canım yarın ilk fırsatta ya da bugün yaptırabilirseniz hemen yaptirin
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Çok arttı bu sıralar hırsızlık ya allah islah etsin tek kalıyorsan çok dikkat et canm
(7,375 puan) tarafından
Saol canım eşim bir hafta gececi bir hafta gündüzcü gececiyken mecbur tek oluyorum
0 oy
(1,153 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım dikkat et TV açık olsn... Bide tez zamanda o balkonada demir kapı yaptrin.   
(7,375 puan) tarafından
Demiri var dışarda kapı gibi değil ama esim kapının kollarını söktü açılmıyor ama korktu sardı sabaha kadar uyumadım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 69 göst.
2 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde G.ll0 (1,572 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 303 göst.
8 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Deryazeyneperen (781 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 159 göst.
0 oy
6 cevap 324 göst.
13 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu