0 oy
374 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Balkonun bir duvarını çiçek duvar yapmak istyrum. Yani şöyleki, su renkli uzunlamasına olan saksılarda alıp duvara civilemek ve içlerini toprakla doldurup çiçek maydanoz soğan biber gibi şeyler ekip birşeyler yetistirmekmistyrum. Yapan varmı bana örnek olabilecek biri tecrübesini paylaşacak biri

6 Cevaplar

+1 oy
(3,831 puan) tarafından
Eski evimde yaptım bir hevesle duvar perişan oldu şişti döküldü su gelen yerler sarardi balkondan böcek eksik olmadı sineğini arisinı saymıyorum daha kuslar balkonumu talan etti daha anlatayim mı 
(5,107 puan) tarafından
Anaa mahvolmuş kız resmen balkon. O zaman yapay olanlardan yapmak daha mantıklı.
(3,831 puan) tarafından
Bencede :)))
tarafından
Fotosu varmı canim nevtarz yaptın bakayim
(3,831 puan) tarafından
Eski telefonumla gitti fotosu malesef
-Reklam-
0 oy
(8,119 puan) tarafından
Bakımını yaptıktan sonra güzel olur canım
0 oy
tarafından
benim sadece çileğim var o da mutfakta balkonum yok..ben de çok istiyorum işe gittiğim bir kadının balkonu full çiçek gidip görünce içim açılıyor valla özeniyorum
0 oy
(3,727 puan) tarafından
İki tane balkonum var biri kapalı biri açık ikiside çiçek dolu. Çocuklardan dolayı salon çiçeklerimiz de kapalı balkonda açık balkonda da çileklerim sardunyam fesleğen biber tesbih çiçeği sukulentler kaktüsler telgraf çiçeği kılıç aleovera Atatürk çiçeği var keyif alıyorum onlarla ilgilenmekten
tarafından
Ay lütfen foto gönder bana. Göreyim örnek olsun
(3,727 puan) tarafından
Müsait olduğumda çeker atarım şuan kızımı emziriyorum canım
tarafından
Tamam
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Canım ben bitkileri saksıya ektim, duvara da su boruları var ya ona delikler açtık sonra alt kısmına da minik delik açtık, içine toprak doldurduk ve o deliklerden çilek ektik canım ama güneş görmesi lazım ektiğini duvarın. Sebzelerde büyük saksılarla yerde duruyor onlar uzadığı için yere koydum, biber domates var geçen yaz yedik :) 
tarafından
Değişik bir fil eden bahsediyrsun gorebilirmiyim rica etsem
(1,860 puan) tarafından
Canım şimdi evdekini çekemiyorum da netten su borusuna çilek diye bak çıkıyor direk
0 oy
(3,566 puan) tarafından
Bi yere tatile, aileme gidince kim sulayacak, anahtarı ona ver bilmem ne, balkon kirlensin vs hepsini kaldırdık 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 427 göst.
14 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gammmze (1,326 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 74 göst.
2 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde G.ll0 (1,572 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 471 göst.
6 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Seymenn (1,052 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 679 göst.
15 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Ipek41 (7,375 puan) tarafından soruldu

412,678 soru

12,424,366 cevap

45,400 kullanıcı

Kategoriler

...