İyi geceler hanımlar.. dertleşmek istedim. Eşim olucak beyinsize çocuk var sigara içme dememe rağmen paket sayısını çoğalti nargile başladı her akşam gece eve gelir TV açar cocukmu ağlıyor sesini açar duymamazlıktan gelir nargile közü hazırlar neskafe yapıp üstüne de sigarayı yakar telefonla takılır çocukla bile oynamaz her akşam gına geldi rahatsız oldum artık arkadaşlar la ortam kurup iciyodu bugün de arkasının nikahına gittik ağızdan ağıza sigara içtiler yada kafa bulmak için kokusu ni değişik di yemek iptal olmuş rakı sofrası kurulucakmis bebek olduğu için bizi saat sekiz gibi eve bıraktı fazla içme erken gel dedim tamam dedi saatt oldu 9-10-11 aradım tmm geliyorum saat 1e geliyo mesaja cvp yok görüntülü aradım sıfatına sictugim içmiş de içmiş yüzü kaymış konuşamıyor kimse ayık değil sinirlendjm konum at taksi yolluyorum diyorum tm geliyorum Beyoğlunda yüksek binada kutlama görseniz Allah muhafaza sarhoş biri düşse kime aciklican bıraktılar eve garajı açmadım girişde basıyor zile (apartman kamera var izliyorum) çocuk da uyuyo basıyor da basıyor sonra merdivene çömeldi gel git yapıyor bir ara hiç kimildamadi bekledim açtım dördüncü acısda ayildi girdi içeri nasıl iniyor merdivenleri kan ter içinde kslmis kuşmus daha ağzımı açmadan elini ağzına koyup sus yapıyo daha çok sinirlendim anadan doğma soydum itip kakip soğuk suya bir ayildi bir gitti gldj dedi sıcakla yapım biraz dövdüm hak etti çünkü millet mangal yaparken ben yarım saatlik iki evet için onca hazırlandım bekledim yarın da doğum günü muhtemelen ise gidicek bizi unutup arkadaşım da yok burda varsada yaşlı teyzeler camdan cama ama o gelmiş 30 yaşına subyanlarla knki olmuş bı baba koca olamadj
Allah yardımcın olsun Allah onu ıslah etsin inşallah
1,488,521 soru
24,331,666 cevap
345,685 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın