0 oy
895 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (611 puan) tarafından

image

9 gündür hala resim gelmez mi firmadan yoksa ben mi yanlış yapıyorum 

image

image 15 nisan dan beri 1 ay oldu geçecek hala emzik yok kargoya da verilmedi bitti diyor resim istiyorum oyalıyor beni 

Cimer şikayet te bulundum mecburen onay geldi bana ve sayfaları kapanmış yedek açmış hep paylaşım yapıyor ama hala benim sipariş yok yeni siparişler de alıyor bu arada 

17 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tüh kötü olmuş kaça almıştın bari 
(611 puan) tarafından
170 TL
tarafından
Ayyy ya baya da varmış
(611 puan) tarafından
Az bir miktar da degil
-Reklam-
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Yani demekki neymiş her siteye güven olmuyormuş kapıda ödeme dışında ve bilindik siteler dışında alışveriş yapmayın 
(2,514 puan) tarafından
Benimde instgram kapıda ödeme ama suistimal etti kadın kargoyu almadı ben kendi cebimden gidiş geliş kargo parasını firmaya vercem bende mesaj attım engelledi beni hakkım helal değil yani
(611 puan) tarafından
Beni engellemiyor ama cevap dahi yazmıyor
(2,514 puan) tarafından
Benim müşteri beni numaradan engelledi yani kapıda ödeme seçti bende yolladım günah yani mesaj attım dedim hakkımı helal etmiyorum diye
(611 puan) tarafından
Linç yiyebilirim ama bildiklerimi söylemem lazım canım helal et hakkını allaha havale et en adaletli o dur
Neden biliyormusun çünkü inslalah gidersek cennete tam gireceğimiz zaman su kişiye yada kişiden helallik almadan giremezsin sen bir bakıyorsun cok sıra ( bir kitapta işlemiştim ) bekleyene kadar ben helal ediyorum rabbim sorsun diyorum çokta şahit oldum rabbimin adaletli olup ona sıkıntı verdiğini
(2,514 puan) tarafından
Doğrudur bende böyle biliyorum ama inan hiç helal etmek istemiyorum mağdur etti beni göndermeden önce de deidm kapıda ödeme yapıyorsun kapıya gelince al magudr olmiyaym diye Alaçam gönder dedi kargo gitmiş almamış dedim daha kendi cebimden vercem çocuklarımn rızkı değil mi böyle yapiyrsn helal etmiyorum diye kargo parasni öde IBAN attım görmüş engellemiş
0 oy
(6,047 puan) tarafından
Instagram da ifşa dolandiri sayfalar diye bir hesap var 300 bin 400 bin küsur takipcili onları bul onlara mesaj at yardımcı oluyorlar
(611 puan) tarafından
Kız anlamıyorsun ki gerçekten o kadar cok sizden gelenler memnuniyet falan vardı ki yurt dışına bile gönderim olmuş yani
(6,047 puan) tarafından
Kız asıl inanilmamasi gereken yerlerden biri orasi
(611 puan) tarafından
Ay ne bilim kız çoktan beri yani hamile kalmadan önce bile karşıma çıkmıştı hep takip ediyordum memnuniyet şeyleri o kadar çoktu ki hatta bir tiktokır busra var o bile oğluna yaptırmış güvenilir sandım
(6,047 puan) tarafından
Zaten şu fenomenlerin reklam uğruna bu kadar insanın hakkına girmesine sinir oluyorum
(611 puan) tarafından
Belki ondan bilmiyorum canım :(
0 oy
(20,790 puan) tarafından
Instagramdan bişey alınmaz. Kaç lira gitti. Geçmiş olsun
(611 puan) tarafından
170 TL :(
(20,790 puan) tarafından
Neyse o kadar da çok değilmiş.
(611 puan) tarafından
Kız ben harçlıklarımla biriktirmiştim ya :)
Eşim veriyor her istediğimde ama az bir miktar da degil :(
(20,790 puan) tarafından
Ya az değil de 500 600 falandir belki diye düşündüm. Yoksa 1 lira bile kıymetli.
(611 puan) tarafından
Aynen canım allahtan masallah iğnesini almadım 450 falan gidecekti yoksa
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Allah a havale et pisleri kolay yolu bulmuşlar valla ha
(611 puan) tarafından
Aynen :(
0 oy
(5,224 puan) tarafından
Instagramda başıma gelmişti yeni doğacak kızıma kapı süsü yaptırdım adam resim atmadı yolladı bi geldi berbat bisey beddua ettim başka yerden siparis verdim yazdıklarıma tek cevap yazamadı allahin belasi boyleleri
(5,224 puan) tarafından
Pislikler
(611 puan) tarafından
Aynen
(5,224 puan) tarafından
Hesaplarını bekli çaldılar yedek hesaba bir yazsaydın
(611 puan) tarafından
Kapanmış canım
(5,224 puan) tarafından
Hmm anladim kuzum
0 oy
tarafından
Ne kadara almıştın peki 
(611 puan) tarafından
170 TL
0 oy
(144,854 puan) tarafından
bu yuzden bilinmedik yerden bisi almayin diyom linc yiyom
(611 puan) tarafından
Kız niye linç yiyorsun iyilik yapıyorsun :)
(144,854 puan) tarafından
birine yazdim bilmedim herden bisi alma diye sananne benim param sana dertmi dedi ☺️
(611 puan) tarafından
Hadi ya :( değişikmiş
0 oy
(183 puan) tarafından
İnstagramdan mı buldunuz?
(611 puan) tarafından
Bu sayfanın o kadar cok takipçisi o kadar cok gönderimleri olmuş ki herkez kanar buna
(183 puan) tarafından
Şöyle anlatayım. Evde iş yapabileceğim bir yerleri araştırıyodum. O sırada bir sayfa beni ekledi. Sözde dolandırıcı sayfaları ifşa ediyormuş ve adamların profilinde emniyet genel müdürlüğünün dev sitesine bağlanan link vardı. Sonra bu sayfa bir şirketi paylaşır oldu sürekli güvenilir diye. Ben de emniyetle bağlantılı çalışıyor sandığım için iletişim kurdum. Yok kapora yok teminat yok sigorta parası derken eşimin 1 aylık maaşına mal oldu neredeyse. Allahtan eşim çok hoşgörülü ve anlayışlı bir adam. Sonra şikayetçi olduk tabi ama nafile.
(611 puan) tarafından
Hımm masallah esine
Benim eşimde takma kafana bilmem diyor ama niye böyle pislik insanlara paramı kaptırayım ki
(183 puan) tarafından
Tabi ki neden evinizin rızkını veresiniz dolandırıcılara
(611 puan) tarafından
Ezan okunuyor rabbim sorsun
0 oy
tarafından
Keşke kapıda ödeme seçseydin
(611 puan) tarafından
Kişisel ürünlerde kapıda ödeme yapmıyoruz demişti
0 oy
tarafından
Instagram adı ne canım bizde dikkat edelim 
(611 puan) tarafından
Resim atıyrorum canım şimdi
0 oy
(7,791 puan) tarafından
İnstagramda ifşa dolandırıcı sayfalar vr oraya yaz canım görürlerse yardım ediyorlar ve sayfanın adını bizede söyle şikayet edelim
(611 puan) tarafından
Resim atıyorum canım şimdi
(7,791 puan) tarafından
Canım karakolada şikayet et peşini bırakma
(611 puan) tarafından
Karakolda bişi yapacaklarını sanmıyorum canım cimere ettim ama
0 oy
(611 puan) tarafından

image

Yedek hesabı kızlar diğerleri kapanmış 
0 oy
tarafından
Canim ya üzüldüm Allahim yedirmesin onlara insallah kucucuk sabinin hakkina giriyorlar
(611 puan) tarafından
Aynen canım pislik insan cok
0 oy
(6,394 puan) tarafından
Bizde turkcell pasajdan iphone 11 istedik bugün yarın kargoya verilecek diye diye 20 gün oyaladılar sonra iptal ettiler 1 haftada para iadesi bekledik ayy o duygu çok kötü para yatacak mı yatmycak mı insan sürekli düşünüyo inşallah yatırırlar ücretini sayfanın gönderileri yoruma açıksa yorumlara yaz
(611 puan) tarafından
Hemen siliyor yorumları
(5,224 puan) tarafından
Turcell bir bayi sıkıntı olmaz merak etmeyin sadece süreç uzayabilir
(6,394 puan) tarafından
Evet uzadı ama telefon ihtiyacmz vardı eşim tüm işini telefon üzerinden yürütüyor iade yaptılar ama neredeyse 1 ay telefon bekledik bosu bosuna
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Bilindik yer olmadı sürece asla sipariş vermem sizede geçmiş olsun
(611 puan) tarafından
Tesekkur ederim canım haklısın
0 oy
(1,830 puan) tarafından
Arayınca açmıyor mu canım 
(611 puan) tarafından
14 gün önce falan aramıştım açmadı eşim aradı hatta farklı numaradan açmadı meşgule attılar
(1,830 puan) tarafından
Engellemiyorlar ama anlayamadım canım ne yapmaya çalıştığını. Dolandırıcı olsa engeller olmasa ürünü gönderir. Sizi şikayet ettim de ücretimi yatırın de belki korkarlar
(611 puan) tarafından
Dedim ama anlayan  kim bende anlamadım engellemiyor da
(611 puan) tarafından
Yazdım şimdi sizi şikayet ettim ücreti geri yatırın yoksa şikayetimi geri çekmem yaptığınız haksızlık ve terbiyesizlik dedim

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 219 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Asabii (670 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,656 göst.
0 oy
6 cevap 189 göst.
10 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sulemhmt (782 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 301 göst.
18 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu