0 oy
956 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ayda ne kadar para ile geciniyorsunuz ve birikim yapiyormusunuz ? 

Biz 4000 tl aliorz bin tl esime gidiyo bin tl borc biin besyuz gecim sagliyoruz bes yuz de sosyal aktiviteler yapiyorz

47 Cevaplar

0 oy
(865 puan) tarafından
Eşim in bıraktığı bozuk paralar ve pazardan attırabildiğim kadar yapıyordum ama bu yıl çok zor gerçekten ihtiyaçlar hele çocuk olncada hiç bitmiyor şmdi 100 TL bıraktı eşim gidip süt alıcaz inek sütü olmuş 40 TL market 17 TL çok zor ya
-Reklam-
0 oy
(1,924 puan) tarafından
Eşimin maaşı iyi çok şükür eşimin şahsi hiç bir harcaması yok ne kıyafet alır ne sigara içer ne dışarı çıkar ama dışardan çok yemek söyler paranın çoğu yemeğe gidyor. Valla parayı napyo ne edyo birikim yapyomu hiç bişeyden haberim yok ne zaman sorsamda bişey biriktiremiyoruz hepsi gidyor harcamalara diyor. Benim kartım var eve erzak istediğim her şeyi alabilyorum çok şükür ama bu paralar nereye gidyo bilmiyorum. Şu an ekmek bile 4 tl olduaskari ücretle geçinenler zar zor karnını doyurur Allah yardımcıları olsun. 
0 oy
(2,725 puan) tarafından
Çocuklarım için ayrı birikim yapıyorım kendim için ayrı esnaf olduğu için eve ne kadar girdiği pek belli olmuyor, 
0 oy
tarafından
Birikim yapıyorz çok şükür 
0 oy
(129,745 puan) tarafından

ooff yine hortlatmislar :D

0 oy
(5,781 puan) tarafından
Tatlım asgari ücretle Malesef Birikim olmuyor bunu çevremde görüyorum zor geçim derdi... 

Bn calisyordum yapardım ama kızım gldi işi bıraktım Bizim dükkanımız var arada alirz kumbarama koyarm ama önceki gibi deil
0 oy
(2,856 puan) tarafından
Yapamıyoruz ev kira kredi kartı  alis veriş falan görümcem nisanli ona aldığımız seylerin paraları temmuzda zam gelecekmiş maaşına 500e güne girip kenara atayım diyorum ve üstelik evde olan şeylerde gitti 3tane çeyrek vardı dgdugumda kızıma getirmişlerdi 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 356 göst.
19 Mart 2024 Diğer kategorisinde Ayferdnz16 (347 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 528 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Masallah. (66 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 317 göst.
0 oy
5 cevap 77 göst.
8 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Su1880 (119 puan) tarafından soruldu