0 oy
170 göst.
Diğer kategorisinde (352 puan) tarafından
Merhaba güzel anneler 22 haftalık hamileyim dünden beri çok şiddetli sırtım ve çatı kemiklerim ağrıyor ağrısı bacaklarıma vuruyor kalkamıyorum yerden yataktan dönemiyorum neyden oluyor acaba bilgisi olan var mı dün biraz yürüdüm ondan sonra öyle oldu magnezyum da kullanıyorum fayda etmiyor

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Olabilir canim gayet normal benimde 20 haftaligim omuzlarim belim bebek baski yapiyor kasiklarim bi markete gidiyorum baacagim kaliveriyor kasikta batma 
(352 puan) tarafından
Bugün karnımda küçüldü gibi sanki bebek aşağı geldi diye mi öyle oluyor acaba
tarafından
Tam o konuda bosy diyemem ama agirlasiyor bu aylarda daha fazla kilo aliyorlarmis
-Reklam-
0 oy
(421 puan) tarafından
Benimde oyleydi birgün biraz fazla yurudum fazla dediğimde yarim saat. Ertesi gün mafoldum hareketsizlikten bitmişim. üstüne gittim durumun günlük yarim saat yurudum şimdi cok rahatladım inanki . Riskli bi gebelik yoksa öneririm en azından yarim saat 40 dk bi yürüyüş . Bizim haftalarımızda öyle karın cok büyükte olmuyor ilerde çok zorlanirizz vala
(352 puan) tarafından
Dün biraz yürüdükten sonra öyle oldu ilk gebeliğimde de öyleydi biraz yürüsem hemen çatı kemiklerim ağrıyordu o zaman rahim ağzı kısalığı vardı bunda var mı yok mu bilmiyorum ama yerden kalkamıyorum şimdiden öyleyim ne yapacam bilmiyorum kızım da 7 aylık sürekli onla ilgilenmem gerek çok yoruluyorum
(421 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun canım
0 oy
(22,059 puan) tarafından
Normak canim ya full agriyla geçmişti bnm
(352 puan) tarafından
Benim bu gebeliğim şimdiye kadar rahattı bir gün bile kusmadim bı iki haftadır ağrılarım var öyle hareket edemiyorum resmen
0 oy
tarafından
Biraz dinlen canım duş al rahatlarsin
(352 puan) tarafından
Elimden geldiğince dinleniyorum ama bebeğim var 7 aylık onla ilgilenmem gerek
0 oy
(137,554 puan) tarafından
magnezyum kullaniyomusun gecmezse acile git

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 151 göst.
0 oy