0 oy
699 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar bu ayrı konu diye diğer postu kapattim ... Şimdi bizim köyde bir durus hoca var ... Ben duaları bizim okuduğumuz sürece yada yakınlarımız şifa olursa inanırım hoca üfürükçü falan inanmam .... Benim kızım çok ağlıyor her şeye ağlıyor bir tek ben zapdedebilirim neyse ... Buna götürelim kaynanam okutalim geçer okutalim geçer. .. gittik kırmadım adam okuyor ufuruyor gülme geliyor bana :)  o üflüyor ben suratımı dönüp gülüyorum ;) kriz gelse biterim gülme krizi gelirse en az 30 dakika :) eve geçtik kaynanam işe yaradı dedi ... Baktım kız bir ağladı bir saat ... Ben gene guluyom ... Sonra görümcem eşiyle küstü ayrılma asamasindaydi dediki duruş hocanın nefesi kuvvetli beni bir okudu eşim bana kul köle oldu ben de dedim ki o zman niye baba evindesin 2 aylik yaptırdım dedi çayı puskurdum:) sonra bir eve gittik kıza muska yapmış yeter sizin hocanizdan aç kız muskayi carpilirsin dediler ... Açtım .hahahahah yemek tarifi hahahha dedim ki tarifi bile yanlış yazmış bide dua mi okuyacak Allah biliyor ya kunut duasını bile bilmiyordur dedim millet güldü tabi ... İnanmayın anam su ufurukculere  hepsi yemek tarifi okuyup üfler ustunuze

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

Kafama takilan tek soru 

Hangi yemeğin tarifi Allah askina:D
Cidden etraf üfürükçü kaynıyor halada inanan var ya ne diyim yahu Allah'tan istemek bu kadar zor olmasa gerek otur güzelce al abdestini yalvar Allah'a seni ondan daha iyi kim bilir bı çocuk bile ilk annesinden bişey ister sende seni yaradandan işte elbet yarattığı kulunu geri çevirmez  
tarafından
Çok katılıyorum artı artı artı .... Hiç hatırlamıyorum yemeği desem
tarafından
Bende mi üfürükçülüge başlasam iki menemen tarifi yazar gönderirim zaten millet iş diye yanıyor benim meslekte üfürükçülük olur işte:))))) sdjsdjjjsdjj tövbe yarabbim tövbe ammaaann şakası bile kötü
(885 puan) tarafından
Yemeği ben tahmin edebiliyorum galiba. Imam bayıldı  :))))
tarafından
Hahahahha hiç aklıma gelmediydi
-Reklam-
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Bi kere babam da bana yaptırmış, psikolojik sorunlarım vardı. Evden gidene kadar daha kötü oldum, için bi tuhaf oldu. İçinde de sadece mim harfi yazılmış kağıt boyunca. Bi de suya konup içsin demiş, sonra annem dereye atmıştı. Kesinlikle inanmam bende
0 oy
(164,151 puan) tarafından

bemde hangi yemek oldunu merak ettiydjm :D

tarafından
Yaaaa
0 oy
(1,089 puan) tarafından
Bende inanmıyorum ama konuyla alakasız çocukluğumun travmasidir bu . Ben 8 yaşlarındayken üst komşumuzun gelinine musallat olmuşlar diyordu herkes bir kere annemde oraya gitmişti bütün komşular toplanmış onun başında dua oluyorlardı bende dış kapının önünde annemi bekliyordum içeriden sesini duydum kadın kuran okuyup kadınlara bakıp aaa eşşeklere bakın saman yiyor diyordu tövbe estfrullah sonra o kadını merdivende falan görsem çığlık kıyamet eve koşardım daha önceden evdeki kuranları falanda hava boşluğundan arkaya atarmis camdan acaba gercekmiydi o haller yoksa numaramı yapıyordu çok merak ediyorum
tarafından
Psikolojik olduğuna inanıyorum ... Eğer hocalık olan durumlar varsa bile bir aile büyüğü bile dualardan okusa fayda olur oda insan o da insan ... Bizim insanlar bazı şeyleri abartmayi seviyor hocalara tövbe haşa  sanki Peygamber gibi davranıyor lar ne gerek var aklı başında namazli abdestli biri okusa daha geçer ... Herkes diye demiyorum ama gorumcemin eşi imam ve adamda içki kumar küfür yok harici karısını aldattı beni gorumceme... Adam camide namaz kildirmazsa başka yerlerde vakit namazlarını kılmıyor yalan desen oooo ... Bide hoca diyorlar onlara işte ama başka 5 vakit namazli biri o adamdan daha hayırlıdır belki bilemeyiz ki
tarafından
Cnm benım kız kardesimi sizifren hasta aklını kaybetti kuranı yırttı Allahyazan magneti tolete atıp sifonu çekti aklı yerinde degıl yanı gercekten boyle insanlar var kardeşim bogazını kesiyor balkondan atlıyor gece kacta dısarı kacıyor anneme saldırıyor bazen bu benı oldurmek istıyor dıyıp insanlara saldırıyor :'(
tarafından
Bu hocalık değil ama ilaclik bak önce hasta olan kişiyi gözlemlemek lazım sizin hocalık diye hocaya götürdüğünüz insan bir sonraki sefer daha ağır şeyler yaşıyor lafım sana değil bu arada .... Bakalım psikolojk mi beyinsel mi yoksa gerçekten hiç birşeyi yokken durduk yere mi
tarafından
Cnm biz hocaya goturme dik hep hastaneye gpturduk psikologa gpturduk en onda turbeye gpturduk seg Muhammede gpturduk aynı ılac kullanıyor hastanede yattı 20 gun doktor şizofren hastası dedı ılac verildi ama hayla aynı kucukken boyle degıl Dı hep aılem yuzunden boyle oldu ama annem babam anlamıyor bunu kardesimi okuldan cıkardılar hep evdeydı aktivite yapmasına izin vermediler anca bir kuran kursuna gitmesine izin verirlerdi ama zaten bız kuvuklulten beri her yaz kuran kurdlarındaydık kardeşimde gitmek istemiyordu dısarı cıksak bagırırdı o bence yaptı herseyı kız evde kala kala aklını kaybetti banada oyle yaptı dısarı cıksa o... Derdı annem sevgilim oldu dıye kızlıgımı kontrol ettirdi eve kıtledı dovdu sovdu kardeslerime kotuledı beni abımler ablamla dısarı cıksa benı dıslarlardı sen gelme derdi ben nefes alamıyorum artık evdeyken yatarım kalk diye bagırır lavaboya gıderım tekme atar çık dıye napıyorsun der benden onuda eşime kaçtım asla pişman degilim onlar yuzunden oldu bend eısterıdm gelinlikle cıkım ama olmadı eşim melek gıbı 3 yıllık evliyim babamla gorusmuyorum hayla annem derki kırgınım sana daha bebegimi gormedı millet kactı I anlamasınlar dıye ablam nıkahıma geldı annemıv verdıgın sahte altınları taktılar bana kızım dpgdu kımse altında takmadı dogum gelmedi suclu sensin diyorlar babam sırf kız kardeşim of dedi dıye onun sacından surujledı yumruklarla dovdu hasta bir kızı aklı yerinde olmayan bir kızı turkıyede bir dusunce var kacan kıza kotu gizle bakılıyor annedir hayırsız diyorlar ama bılmıyorlar ki o kız neler çekmiş her doguran anne baba olmuyor
tarafından
Ya ağzım açık okudum balım... Şöyle küçükken yoktu dedin ya aslında vardır  zaten onlar sonradan ortaya çıkıyor atak dedikleri şey var tetikleyici unsur oluyor atak geçiriyor örn az  bir şüphe hastalığından 40 yaşında şizofreni atağı gecirebilir ... Vardır acaga çıkmamıştır o zamana kadar ... Çok üzüldüm onun öyle bir ortam alması gerekti atak gecirmesin sürekli ... Rahat huzurlu ortam lazım. .. Allah korusun cineyet bile izleyebilirler
0 oy
tarafından
Siz yine de dalga geçmeyin bence bu konularla ... Ehil olan var olmayan var Allah muhtaç ederse koşa koşa gidersiniz 
tarafından
Canım her zaman her zaman Kuranimi Peygamberimizi okuyan. Biriyim bin şükür .... Benim pegamberim avucunun içine duaları okuyup üfleyip tüm vücudunu sıvazlıyorsa korusun diye bende öyle yaparım ... Nas Felak okuyun denmisse korkunca okurum ...  Bakın ne diyor .. oku oku .. okuyun ...  Üfle sivazla ... Eveden çıkarken şu duayı oku... Çocuğa nazar duası oku .... Hep oku denmiş okutturun denmemis.... Peygamberimize gelen ilk ayet oku değil mi zaten ... Sonra ben okumayı bilmiyorum deyince yine oku deniliyor ... Tamam hadi git okut denmiyor tövbe
tarafından
Bu konu çok detaylı sayfalarca yazabilirim ama yeri değil canım niyetin yanlış olmasa bile pek konusmamak daha doğru bu konularda yorumu uzatmak istemiyorum selametle
tarafından
Daha çok konuşulması gerekli bilinçlenmesi gerek insanlarımızın ...
0 oy
tarafından
Çok fazla soytarı cikti piyasaya ama cok kıymetli hocalar da varken boyle bir genelleme uygun değil. 
tarafından
Bak ne guzel yazmissin. Bilgin var belli. İmam safii bi konuda fetva vereceği zaman sadece tek bi konu icin dahi defalarca Kurani kerimi ard arda okur okur okur kılı kırk yarar oyle fetva verirdi ama simdiki bazi hocayim diye gecinenler kafalarina gore yorum yapiyorlar.
Bende bundan bahsediyorum. Kötü örnekler ile o kurumu hakikatli hocalari yaftalamak doğru değil.
tarafından
Hah işte okuyup bilmek ve araştırıp öğrenmek lazım ..  daha Peygamberimizin annesinin adı ne diyorsun Hz Meryem diyen var ... Dert aramaya üfürükçüye tabi para kaptırır
tarafından
Haryy Potter da severim dünde vardı TV de neyse ...  Bak balım akacim kötü hocalara inanmayın demek aklı olan araştırıp iyi hoca kim kötüsü hangisi bilir o yüzden yanlış yerlere cekilmesin
tarafından
Zaten para alan hocalarin cogu sahtekar oluyor. İsin ehli kişi para almiyor Allah rizasi icin okuyor.
Kotu niyetin yoktur canim yazilarindan belli oluyor. Burada mezhepleri inkar edenler vardi bi ara. O yuzden ben de aciklamaya calistim.
tarafından
Sağol canım benim ... Aman onlar da iki kelime okuyup o zman şöyle olması gerek diyor bir. Sonraki sayfayı okusa açıklaması var öyle güzel din ki... İçki içme deyip kestirip atmıyor çünkü kendini kaybediyorsun diyor çünkü sağlığa zarar veriyorsun diyor ....  Düşünsene Kuran'da fitre parası o zamanın parasına göre olsaydı vay halimize ... Altın gümüş dinar .... Napardik şimdi 3 altın denseydu ... Ama Rabbim fitre verin demiş ... Alimler o zamanda neler yapılmış bakmışlar .. bu zmanda nelere bakılır diyerek ona göre belirliyorlar herşeyin bir kolaylığı var bin şükür ... Müslümanligima
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Derdi olmayana komik gelir ama dermanını arayan bir şekilde şansını deniyor. Belki spikolojik olarak da rahatlama getirsin diye çare arıyorlar. Öyle birini tanıdım ki kadın 10 yıldır gitmediğim yer kalmadı çünkü derdi gerçekten büyük. Kocasinin şiddeti aldatması bitmiyormus öyle bir dovmuski 2 kızı var ailesi sahip çıkmış eşinden ayrılmış kaynanası ya barış yada sana öyle bir büyü yaparım ki yılana dönersin demiş. Hep abartıyor sanardim kadın diyor namazsız durmazdım yaptığı büyüden sonra her her ezan saati ezan sesiyle veya dua ölü göreyim yere düşüp yılan gibi Sürünüyorum dedi. Hastaneden tanıyorum kadını o annesini ben babannemi diyalize götürüyorduk diyaliz hastası biri ölünce kadın onu duyunca yere attı kendini tisliyor falan bağırmak dışında birşey yapamadım ama oradaki diyalize girenler alışmış yıllardır birlikte geliyorlarmis onlar koştu sakinleştirdi. Kadın tıbbi olarak da dini olarakta her yolu deniyor. Kadın kendine dua edemiyor bile öyle bir büyü sen düşün gülüyorsun ama böyle bir derdin olsa emin ol gitmediğin yer kalmazdı derdi olan bilir. Rabbim kötülüklerden korusun inşallah
(915 puan) tarafından
Ama benim bildiğim kadarıyla her büyü en fazla 40 gün sürermiş
tarafından
Büyü zaten var ... Allah onları kahretsin ... Peygamberimize bile yaptırmışlar ... Bul masi lazım muskayi geçmez zaten ... Tamam arasın hoca ama eğer parayla yapıyorsa yanasmasin .... Ben şundan eminim okurken ne dua okuduğunu anlamını açıklaması gerek belki eve gidince ben kendime okumak isticem .... Ancak öyle kabul edebilirim ... Ben de bir hoca gördüm adam yüzü ak temiz kalbi yüzüne vurmuş asla para almıyordu ve gözlüksüz açıp sesli bir şekilde okudu Kur'an'ı bende  biliyorum kuran ve  doğru okuyordu ... Eğer birşey yapılacaksa düzgün yapılmalı .... Hala evli mi o kadın
(1,965 puan) tarafından
Yok canım boşanmış 2 yıldır görmüyorum.
 Kendisini babannem ölünce bende evlenince gidemedim hastaneye. İnşallah düzelmişti Kızını tanıyorum 20 yaşında onada soramiyorum tabi Rabbim yardımcısi olsun inşallah düzelmiştir.10 yıldır öyleydi canım tekrarliyorlarsa bilemiyorum.Ben onlardan dinlediğim kadar biliyorum
(915 puan) tarafından
Allah'ın laneti büyü yapanların üzerindeymiş...yengem de abime çok yapar büyü bizim evde onlarca büyü muskası bulduk....iki cihan da da yakaları bir araya gelmesin öyle insanların inşallah:(
0 oy
(840 puan) tarafından
Hangi yemek tarifini ufledi giz söyle de aksama yapayım benim icin fikir olur hahahha
tarafından
Hahahah hatirlamiyom kız uflememis muskasini yapmış
0 oy
(1,356 puan) tarafından

Ben gorumcemin  iki ay olayına çok güldüm rabbim affetsin :D

tarafından
Noldu kiz anlatsana
(1,356 puan) tarafından
Kız benim değil sen yazmışsın ya görümcem okutmuş kendini eşi kul köle olmuş sonra sen de demişsin ya şimdi niye burdasın deyince  2 aylik yaptırdım demis ya bende orayı okurken kendimi tutamadim o an ağzımda çay olsa her yeri puskurtmussum :D
tarafından
Haaa ahhahahaha he ya puskurdum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 404 göst.
30 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nezire5816 (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 2,561 göst.
29 Nisan 2019 Diğer kategorisinde ❤Minik anne❤ (365 puan) tarafından soruldu
+2 oy
23 cevap 1,415 göst.
20 Şubat 2025 Diğer kategorisinde CinarlaCaglaninanasi (4,044 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 374 göst.
27 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mai (496 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,922 soru

24,437,666 cevap

353,000 kullanıcı

...