0 oy
84 göst.
Diğer kategorisinde (232 puan) tarafından
Kızlar kızızm 5 gün sonra 2 aylık olacak. Görme testi mi ne oluyoöuş bi tanıdığım yaptırdı değeişik bi adı vardı unuttum şmdi bide fiystıda yüksek 750 tl. Yani bu testi ysptıran var mı yada yaptırmasak olur mu acaba 

5 Cevaplar

0 oy
(849 puan) tarafından
Ne yapıyorlarmış o fiyata ya benimkide iki aylık oldu ben daha gitmedim bir ay sonra devlet hastanesine gidicem ben 
(232 puan) tarafından
Makineyle bakıyolarmış böyle aletlerle gözünü kocaman açıyolatmış bebeğin. Siz nası yaptırmayı düşünüyosunuz
tarafından
Benimde bugün bebeğim 2 aylık oldu aşısı vardı göz testine gidin dedi bende devlete giderim
-Reklam-
0 oy
(7,691 puan) tarafından
Kız ne kocaman baktiriyolar ben oğlumda yaptırmıştım iki sene önce ama normal göz muanesi cnm 
0 oy
(16,931 puan) tarafından
Bize sağlık ocağında yaptılar para falan da vermedik
0 oy
tarafından
Rop muayenesi canım devlette ücretsiz yapılıyor
0 oy
tarafından
Rop muayenesi canım asla ve asla tavsiye etmiyorum çünkü yürek dayanmıyor o muaneye canım çok zor helede anneler daha hassasız
tarafından
Kanca geçiriyorlar gözüne gözler kocaman oluyor sonrasında ben bayıildım baktı bizim ki zorunluydu prameture doğdu
(232 puan) tarafından
Evet rop testi demişlerdi böyle kötüyse bende yaptırmam  iğne vurulunca ağlıyolarda dayanamıyo insan
tarafından
Devlette yaptırdık canım dayanılacak gibi değil o yüzden tavsiye etmem

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 63 göst.
0 oy
4 cevap 64 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Oykununannesiiiiii (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 62 göst.
10 Aralık 2023 Aile kategorisinde Paticik (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 54 göst.
23 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sebebine (411 puan) tarafından soruldu

405,630 soru

12,153,599 cevap

36,580 kullanıcı

...