Kızlar benim bu değişik kızım bir iki haftadır yeni huy edinmiş gece de uyansa gündüzde uyansa beni peşine takar buzdolabının önünde goturur dakikalarca bakarız yemin ederim buz tutuyorum önünde öyle açık duruyor aç desem ne versem bana parmak sallayıp no no diye ağlıyor krizlere giriyor kapatmama izin vermiyorum sevdiği her şeyi gösteririm yani yok kabul etmez ama o dolap açık kalacak bu sabah 4.5 da uyandı ve anne gel dedi o önde ben arkada gözlerim yarı açık dolabın önüne gidip bakıştık dolapla şimdi uyuyor kalktığı gibi yine aynı şekilde yani ben memeden kestim keseli değişik değişik şeyleri oldu ağlama krizleri bagirmalari vala komşular diyecek ne yapıyorlar bu kıza bende sabır kalmadı sonuna kadar tükendi sinirden dizime vuruyorum saçımı çekiyorum artık dayanamıyorum aglamalarina bagirmalarina beni kucağına al der alırım indir der indiririm tekrar al der oyun odasina götür der götürürüm oraya odaya girdigim gibi krize girer çıkalım der sabah 4 de bunları yaşıyoruz ve istisnasız her sabah bu şekildeyiz bir iki saat böyle oyalanir sonra 7 gibi uyur öğlene kadar şuan uyuduğu gibi yani ben ne yapayım nasıl başedeyim bilmiyorum ya