0 oy
225 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar benim bu değişik kızım bir iki haftadır yeni huy edinmiş gece de uyansa gündüzde uyansa beni peşine takar buzdolabının önünde goturur dakikalarca bakarız yemin ederim buz tutuyorum önünde öyle açık duruyor aç desem ne versem bana parmak sallayıp no no diye ağlıyor krizlere giriyor kapatmama izin vermiyorum sevdiği her şeyi gösteririm yani yok kabul etmez ama o dolap açık kalacak bu sabah 4.5 da uyandı ve anne gel dedi o önde ben arkada gözlerim yarı açık dolabın önüne gidip bakıştık dolapla şimdi uyuyor kalktığı gibi yine aynı şekilde yani ben memeden kestim keseli değişik değişik şeyleri oldu ağlama krizleri bagirmalari vala komşular diyecek ne yapıyorlar bu kıza bende sabır kalmadı sonuna kadar tükendi sinirden dizime vuruyorum saçımı çekiyorum artık dayanamıyorum aglamalarina bagirmalarina beni kucağına al der alırım indir der indiririm tekrar al der oyun odasina götür der götürürüm oraya odaya girdigim gibi krize girer çıkalım der sabah 4 de bunları yaşıyoruz ve istisnasız her sabah bu şekildeyiz bir iki saat böyle oyalanir sonra 7 gibi uyur öğlene kadar şuan uyuduğu gibi yani ben ne yapayım nasıl başedeyim bilmiyorum ya

3 Cevaplar

0 oy
(22,072 puan) tarafından
Ay baslik cok tatli ya:D
tarafından
Kız sen bir de o halimizi gör vala ben uyandığı gibi arkasındayım kızımda sallana sallana önümde gidiyor ama sınırlı tabi belli o an bir kriz gelecek
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cnm ayni benim oglum ya emzirmeyi kestigimden beri her gece uyanip saatlerce agliyo gogsumde 17-18 gun oldu hatta gecti ama hala ayni biberonu kabul etmiyo 1 saat agliyo cglik atiyo en son biberonu alip uyuyo esimle ikimiz nobetci gibi basindayiz esimde vardiyali calisiyo bu hafta sabah 6 da gidiyo ise ama bizi cocuk 3 de dikiyo ayaga 4 e 5 e kadar cldiricam
tarafından
Aynen. Öyle meme istemiyor ama huysuz krize giriyor ben tek başımayım vala krize girdiğinde eşim duymuyor bile uykusu ağır bir de asker nöbete gidiyor falan onun için de iyi değil uykusuz olması bir de uyanık olsa bile kızım onu istemiyor dokunmasını bile istemiyor kriz anında eşime bağırıyor bana sarılıyor bu sabah öyle dörtte uyandı 6 ya. Kadar işte eşim kalktı nöbete gidecek kızım yerde öyle huysuz yaklaştı ne oldu kızım gel bana sana masaj yapsın falan adamı tekmelemeye başladı geldi bana sarıldı bende uyuyorum dedim kızdım bağırdım vala gelme yanıma kızım dedim çünkü artik dayanamıyorum kendimi tutamam bir şey yaparım diye korkuyorum sinirlendim mı hızla kucağıma alıyorum falan zor dayanıyorum o yüzden o an yanımda olmasın dedim zar zor gitti babaya baba ise gidince babay diyor uğurladı bana gelince krize giriyor tabi
0 oy
(122,853 puan) tarafından
unutur kuzeyde yapmisti bi ara
tarafından
Ayy inşallah akşam babası işten geldi dedim her gün dolabın önündeyim diyor sabah sen uyudun bu sefer benide götürdü dolaba kurabiye verdim kapattı diyor yeminle bir bana yapıyor bu cadı ben ne versem asla kabul etmiyor o kurabiyeyi bende teklif etmiştim halbuki:(

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 33 göst.
18 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Cancazmihram (3,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 49 göst.
8 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Linammmm (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 108 göst.
20 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Fatma_d (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 468 göst.