Bu gun anladım ki Allah kimsenin ahını kimse de bırakmıyor. Cok dua etmiştim allahım sor bende göreyim diye. Bu gun eski Kocam aradı cocukla konuştu. Sonra beni istemiş kızım getirdi telefonu babam onemli birsey konusacakmış dedi. Bana dedi ki cocuk duymasın uzak bir yerde konuş. Hapise girecekmiş. 6 ay yatarsın diyorlar dedi. Sebebi de normalde taksici. Taksisi ne musteri varken yoldan 2 kadın almış. Onlar da ilk musterinin cüzdanını calmış. Kadın şikayeti olmuş taksiciye işin içinde bilerek durdu aldı demiş. İftiraya ugradım aklıyamıyorum kendimi dedi. Sıkma canını olmaz birsey dedim ama aklıma bir sözü geldi. Ben bosanma davası actıgımda sana oyle bir iftira atarım ki ailenin yüzüne bakamazsın demişti. Bana telefonda içeri girersem bu yuzden nasıl bakarım insanların yüzüne dedi. Kimse iftira demez filan dedi. Sesi aglamaklıydı. Kapatınca ey allahım ne büyüksün dedim. Bir kez daha yaşattığını yasamadan ölmeyecek insan hadisini hatırladım. 2 ay once de taksisi de uyısturucu yakalanmıştı yakalananlar bizim degil demişti daha onun davası görülecek üstüne bu eklendi. Yapar demiyorum ama üzülmedim de.