Benim üzerimde lacivert pantolon ve pembe tonlari bi bluz vardi☺☺☺
Eşimin mavi gömlek buz rengi pantolon
Tabi o zamanlar tığ gibiyim 47 kiloyum
Mavi dizleri yırtık Jean siyah bluz kafamda siyah bere
Lacivert çok güzel bı elbise vardı. Ben önde o arkada gittik gideceğimiz yere. Bı arkamı döndüm eteğine bakıyor. Sonradan sorduğumda çok kısa geldi gözüme. Gerçekten kısa mi diye bakıyordum dedi. Yersen
Krem gömlek
Siyah slopet etek
Siyah babet siyah şal
Eşimde ❣️
Siyah tişört
Koyu renk kot
Siyah beyaz şeritli spor ayakkabı
Siyah Mustang günes gözlüğu
Lise forması onun ustunde mor bir gomlek ve mavi bir kot pantolon vardi
İş elbisem vardı lacivert takım
Tövbe hatirliyorsam
Bende pembe tsort pantolon dolgu topuk sandalet çok zayıf ve güzelim acıktım o zamlar haha eşimde siyah tsort kot şort terlik
Eşim suriyeden direk yanıma geldi ben süslenmistim tabi
Siyah beyaz büyuk cizgileri olan minik tüğlu yumusak bi kazak ama kalcalara kadardı kazagin uzerinde belimde siyah kemer altına siyah tayt beyaz sneaker cok güzel siyah sişme montum vardı onu giymistim aralık ayıydı tabi saclarim uzun acmışım beyaz tenliyim kaş göz desen zaten mükemmel ah ah
Eşimin sırtınca kocaman sırt cantası elinde sigara sabahin 6 sında şehir meydaninda tek tük insanin arasinda beni bekliyodu 10 ay dan sonra ilkkez gorusmustuk elinde sigara vardi yaklasim tirek onu aldim attim şaşırdi güldü (içinden noluyo fln şaşırmiş tabi korktu galiba sjajaj) sonra sarildik gülüşerek kafeye gittik Ah ahduygulandım be
Ondada bendede a101 kazağı vardıcunku eşim benim mağaza sorumlusu olduğum mağazada işe başlamıştı bizde öyle tanıştık özel bı görüşmemiz olmadı :)
1,509,717 soru
24,634,847 cevap
365,374 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın