0 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde (108 puan) tarafından
İlk günümüz kakasını yaptı tuvalete ama çişini yapmıyor gidiyoruz geliyor tam cikiyoruz üzerine yapıyor nasıl bir yol izlemem lazm kızlar 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimde tam tersi 
(108 puan) tarafından
Çok yorucu ne iş yaptım sabahtan beri ne bişey git gel git gel halim kalmadı:)
-Reklam-
0 oy
(4,876 puan) tarafından
İlk gün için çok çok normal 
(108 puan) tarafından
Ayyyyy haklisn canım zaten daha ilk günümüz ama çişini daha hiç yapmadi tuvalete
(4,876 puan) tarafından
Mutlaka yapar ☺️ bir defa yaparsa zaten gerisi de gelecek sadece çokça sabır
(108 puan) tarafından
Kakasını sabah yaptı bir defa ama çişini yapmıyor su içti şimdi uyumak istiyor kesin uykuda yapacak
(4,876 puan) tarafından
Tuvalete götür yapmazsa uyut.
Uyuduktn sonra bezle. Uyanmadan çıkar .
(108 puan) tarafından
Ay uyudu şimdi valla
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Benim de tam tersi ya 1 hafta oldu artık alıştı söylüyor hatta geceye başlamadım akşam bağlayınca istemio bezi bugün geceye de baslicam büyük tuvaletini malesef üstüne yapio 
(108 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun inşallah
0 oy
(3,029 puan) tarafından
Çok sıkma canım saatde 1 veya 2 saatde bı götür tuvalete  çok sorunca inada yapmiyolar ve çocuğu al konus canım bak çiş yaparsak bize sürpriz verceklerde balon al çikolata topitop al çişini yapnca lazimliga yakın yere koy aa burdaymis sürpriz de alışır öyle kızma altına kaçırdı zaman 1 hafta sabret aliscak sakina bezleme uykuda falan benim kızım ilk zamanlar 16 saat yapmadı çişini tutu 
(108 puan) tarafından
Ayyyy tamam canım dikkate Alicam çok ama çok teşekkür ederim
(3,029 puan) tarafından
Lazimliga oturdu zaman cikiyim mi de benim kızım ben oldum Zaman yapmıyor canım belki utanır çocuk
(108 puan) tarafından
Lazimliga oturmuyor canım
(3,029 puan) tarafından
Hmm tuvaletini yapca zaman tek bırak canım dene bakalm benimde lazimliga almsti klozete oturmuyo apart oldu halde
(108 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 147 göst.
0 oy
1 cevap 36 göst.
4 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Livmirmin1993 (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 116 göst.
8 Ağustos 2024 Aile kategorisinde hanimeli (571 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 112 göst.
13 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu

405,934 soru

12,167,461 cevap

36,631 kullanıcı

...