Gelinler sizin ve kayinvalidenizin yaşı kac burda surekli okuyorum kimse anlasamiyor benimki genç kaynana acaba o yüzden mi çok iyi anlaşıyoruz :)
Bizde ben 24 kayinvalidem 47
Ben 23 kaynanam 60 ama pek anlasamiyoz cnku kaynanm braz fesat brazda patavatsz ben sessizim genelde dymamazlik yapiyorm o da kinci yada kusen biri olmadi icn bnde kncilik yapmiyorm ole anlasiyz
Arkadaslarin yaslarini okuyunca kendimi yasli hissettim :)
Ben 30 yasindayim kaynanam 50
Benim sansim uzakta oturmalari mesafemi korurum birde kizdigim birsey olursa cat diye yuzune soylerim vic vic yakin olmayi sevmem herkes yerini bilir oyuzden sorun yasamayiz
23 yaşındayım kayınvalidem 52 3. Gevbeliğim ve birlikte yaşıyoruz hiç bir sıkıntımız yok şükür çok iyi anlaşıyoruz
Ben 20 kayinanam 50 hic anlasamiyorum.
Ben 23 kayinvalidem 56
Yaşla alakası yok ben 26 yaşındayım benimki de senin yaşında ama tam bi sinsi iyi görünümlü yılan annem nişanlıyken sinsi derdi ben anneme kızardım ama tam bi sinsiymis
Ben 19 kauimvalidem 65 hiç anlaşamıyoruz:))
Ben 23 yaşındayım kayinvalidem 45 yasında annemle yasitlar aramiz da fena değil daha doğrusu bir aramiz yok arayıp sormayiz fazla
Keske kaynanam yasli olsaydi o zaman anlasamamazlik sebebini yasina verirdim. Ben 23 kaynanam 44 yaşında
Ben 20 yaşındayım kaynanam 38 yaşında genc bizde bazen anlasioz bazen anlasamioz bende soguk ve mesafeliyim.
70 ben 22 anlasamiyoruz.
Yaşla hiç alakası yok bence canım karakter meselesi bir insanın içi kötüyse hep fesatlık düşünüyorsa kaç yaşında olursa olsun yapıyo yapacağını kimisinin içinde anlaşmaya niyet yok karsılarındakini kızı olarak değil rakip olarak görüyorlar bütün problem burada cıkıyor işte
Benim 20 kaynanam 53 yasinda bazen anlasamiyiruz bazen anlasiyoruz iste yuvarlanip gidiyoruz evlerimiz ayri onun icin pek problem olmuyo canim
Ben 19
Oda 47 falan
Biraz daha yaşlı olsaydı keşke :( hiç sevmeyiz birbirimizi aynı evde yaşarız :(((
Ben 18 kaynanam 65 ten büyük
53 normal bana gelince 103 :)
Ben 21 kaynanam 48 anlaşamıyoruz fesatlığı yüzünden :/
Ben 23 annem 50 filan var :)
Size soruyu sorana kadar hic bir.bilgim yoktu :) niyeyse hic sormamisim zaten gercek yasi belli degil kimliktekide dogru degilmis :)
1,495,496 soru
24,430,646 cevap
352,480 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın