0 oy
197 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (346 puan) tarafından
Kızlar basen bacak sıkılaştırmak için tayt alicam elbiselerin altına da giymek için daha fit göstersin diye memnun kaldığınız var mi

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Asko bnim varda  çok guzl ikide giy çıkar çok zor yaa hele yaz günü tesstr olduğum için giyemiyom çok sıcak yaniyom ama eğer aciksan üstüne tişörtle çok hoş duryo ewde öyle giyom baya sikilastiriyor
(346 puan) tarafından
Ya benim basen çok yani basen bolgeme kilo alan birisiyim böyle en azından düğünde fln özel gunelrde ince göstermesi için istiyorum siz nerden aldiniz
tarafından
İç çamaşır mağazasından cnm 100tl aldm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende beklim şurda banada yazin
0 oy
tarafından
https://ty.gl/k3499fpued 

Bunu aldım gayet memnunum S-M beden aldım giyerken çok zorlanıyorsun ama içinde o kadar rahatsın ki asla yani giyerkenki zorluğa şaşırıyosun.özellikle elbisemi giydim de fark ettim çok güzel toparlıyor ama ben devamlı giymiyorum yalan olmasın şimdi devamlı giyildiği zaman inceltiyor Muş..
(346 puan) tarafından
İşte böyle diz kapağında değil tüm olsun istiyorum
(7,716 puan) tarafından
Asko bu sezaryan göbeğinide yok edermi.kiz
tarafından
Aynı satıcıya bak ben bunu beğendim satıcının ürünleri iyidir bence
tarafından
Bende sezaryen oldum. Giyince düz oluyor karnın. Ama dediğim gibi devamlı giymedim hiç. Bugün devamlı giymeye basladim inşallah. Akşam çıkarınca bir daha unutuyorum ben :D
(7,716 puan) tarafından
Bakalım benimde alaşım var şimdiden doğumdan sonra giyerim yoksa hamile gibi göbek kaliyo
0 oy
(2,924 puan) tarafından
Northex cnm memnunum
(346 puan) tarafından
Link var mı atabilir miskn
(2,924 puan) tarafından
(346 puan) tarafından
Memnun musunuz basen bolgem.fazla çünkü siklastiriyir mucunku pahalı da bir marka
(2,924 puan) tarafından
Ben memnunum çevremde kullannda var onlarda memnun
0 oy
(57 puan) tarafından
Ten lingerie markası kesinlikle çok güzel 
(346 puan) tarafından
Güzel topluyor mu vucudu

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 538 göst.
29 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Elif5834 (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 24 göst.
0 oy
2 cevap 78 göst.
6 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hasret03 (346 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 158 göst.
8 Şubat 2022 Diğer kategorisinde BsrByr (849 puan) tarafından soruldu

407,230 soru

12,223,759 cevap

36,823 kullanıcı

...