Hadı kızlar dedi kodu yapalım...
Canm benim cok sıkkın ya en iyi arkadasımın dun doğum gunuydu hemde akrabam olur kendisi neler yasamadık neler paylasmadık ama emelyat oldum hastanede yattım gelmedi uzaklasdı benden bende isde kırıb dökub kavga ttim engelledim konusmuyoruz simdi ama gecen yıl doğum gunune gitmusdim halbuki kocam uzn vermesede kavga edib gitmisdim ama o benim en kötu gunumde bile gelmedi Allah goruyor yaa... neyse ben onun dedi kosusun yadım yaa sızz kimden kırıldız incindiz
Ben hayattan soğumuş biri olarak herkese kırgınım
canin arkadas yok bu devirde cidden yok bende taa cocukluk arkadasim ha sirdasim herseyimdi dugunume bile gelmedi cok kirildim kustum kavga ettik bizde konusmuyoruz
Bende en yakın arkadaşım bide kuzenim kendisi aynen kırıldım tartıştık konuşmuyorum engelledşm onu seni çok iyi anlıyorum ben de her anında güzel gününde oldum o hiç bir şekilde yanımda olmadığı şuan konuşmuyorum
7 yıllık bi arkadaşım ablam can dostum dediğim kişiden beni nisanlisindan kiskandi çok zoruma gitti çok kırıldım yıkıldım zor toparladım ama unuttum kaç yıl oldu görüşmeyeli o evlendi ben evlendim çoluk çocuğa karıştı bnde ole insan zamanla unutuyor ne yaşadığını ne acı çektiğini
Canm ya tabikide zordur arkadas dedgniz yaninzda olmaynca benm 1 tane arkadasm war ama gercktn btanedr hrzman yanndaym oda benm yanimdadr
Canim sana tavsiyem aile disinda ki kirginliklari cok önemseme. Bak gecen sene esin istemedigin halde dogumgunune gitmişsin. Iyimi oldu sen söyle. Kimse için yuvani huzurunu bozmaya degmez. Bana sorarsan hayattiki en buyuk kirginlik babam. Saolsun bizi yestirdi okuttu ama bazi yaptığı hatalari hic unutamiyorum kirginligim bir omur gecmez. Arkadaslarimin sayısız kirdigi var ama aklima gelmez. Sende bosver gitsin. Ailene saril gerisi bos.
En yakin arkadsm dedigim 7 yillik hemde sevdigim dedigim adamla evlendi arkads mi kalmis bu devirde bos bacim bos
Arkadaştan yana şansı gülen nadir insanlar var. 15 yıllık arkadasımdı yedigimiz ictigimiz ayrı gitmezdi neler yaşadık ya neler herseyimiz beraberdi sabah baslardık gece yarısına kadar laf bitmezdi konusurduk esim istemezdi kac kere kavga ettik onun yuzunden ama iste sonunda iyi günde varmiş onu gosterdi esim haklı cıktı 2senedir konusmuyoruz dugune cagırdım yinede gelsin istedim gelmedi bi kac kere mesaj atti konustuk o kadar eski gunlerimizi konusmalarimizi ozluyorum kimseyle aynı arkadaşlıgı kuramıyorum onada kırgınlıgım gecmiyo oyle yalnız kaldım diyorum bazen..
Arkadaslik biraz karşılıklı ilişki ile yürüyen birşey canım tek taraflı fedakarlıkla olmuyor sonuçta akraba eş falan değil ama keşke kirmasaydin
Benim arkadaşım yok zamanla gidiyorlar
1,492,933 soru
24,393,605 cevap
349,487 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın