0 oy
1,378 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,680 puan) tarafından
Eşimle birbirimizi severek evlendik. Evlenmekten hiç pişman olmadım ama ailemi ziyarete gidip geri dönünce sanki ilk günkü gibi hissediyorum. Evleneli 2 ay oldu, alışmam için daha zaman vardır belki ama sanki bu his hiç bitmeyecek gibi. Bunu yaşayanlar vardır diye düşünüyorum, sizler nasıl atlattınız bu durumu

45 Cevaplar

0 oy
(171 puan) tarafından
Bende ayniydim kuzum. Esimden Allah razi olsun ilk evlendigimizde arada hafta sonlari gider birlikte annemde kalirdik. Oda farkindaydi cunku ozledigimin oysaki uzak bile degildik arabayla trafik yoksa 15 20 dkkalik yoldu ama iste  cocuk olunca duzeldi bizde durumlar. Senin dedigin gibi her gittigimde neseli giderdim ama kendi evime donecim zaman okuz otururdu icime anneme sarildigim an dolardi gozlerim. Arabaya binince film kopardi zaten. Daha cok yeni evlisin zamanla duzelir merak etme
-Reklam-
0 oy
(736 puan) tarafından
Biticek canim  evleneli 2 bucuk sene oldu gittigimde off bi evime dönsem artik diyorum merak etme 3 5 aya geçer 
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Bende canim 5 yil ev ustundeyken sene de bir giderdim her geldigimde 20 gun aglardim zamanla çocuk olunca alistim allahtan whatsapp varda hergun goruyirum ailemi
0 oy
(3,598 puan) tarafından
Valla bende pek olamadi annemler düğününü yapıp köye gitti burda abimler kaldı abimin dört çocuğu var  gdince eve dönnek i için can atiyirum ama.eve gelincede oraya gitmek için can atıyorum  değişik duygular ama.annemler.koye gidince çok agalmistim bide yeni doğum yapmıştım çocuk gibi ağlamıştım sessizce:(
0 oy
(22,067 puan) tarafından
Bende canim ya insan alisamiyo valla ayri kalmaya

İlgili sorular

0 oy
58 cevap 1,811 göst.
0 oy
20 cevap 342 göst.
31 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 880 göst.
18 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu